Още един Kafer, включвам се и аз... :)))

Форум за всички "въздушни" Volkswagen-и
Потребителски аватар
pavko
Автомобил:
Двигател:

Още един Kafer, включвам се и аз... :)))

Мнениеот pavko » Пон 28 ное 2005 20:59

Нека всички въздухари покажем колите си, заедно с малка информа-
ция за купе мотор и т.н. и т.н.

Каферчето ми е модел 1300, моторчето е F-че, май по него нищо не съм пипал, защото не виждам смисъл... :lol: не ми отказва никога. Единствено маслото му е синтетика, при тази работна температура не е хубаво маслото да си мени характеристиките... Годината на производство е трудно да се определи :D Шасито е 1968, купето е 1970... Всичко е напълно рециклирано и филмирано, ако някой проявява интерес... Правил съм си я по мой вкус, изчистена, без лайсни и мигачи, купе с ушички, заден капак с отвори... В интериора обичайното, Recaro седалки от Corrado, спортен волан, къс скоростен лост /топката tuning на Engelmann за Golf Gti/, арматурно табло от Porsche 924, общо взето това и скромна музика Clarion CD + 6 бр. колони Alpine, в комбинация от 180W Subwoofer + стъпало разбира се... Не можеш да не пипнеш и от вън :))) Фарове H4 Hella стъкла и рефлектори на Golf, стоповете са бразилски ментета дето яко матират :)), ама отива на сивото... тръбичките на ауспуха поръчка неръждавейка, огледалца пак Engelmann и разбира се джантите... магнезиеви Fuchs 8 x 15 Porsche, задължително с гуми за тях 195/45/15 Mishelin Pilot Exalto... Най-накрая като екстри ще прибавя и аларма с централно заключване и най-стряскащото :))) дистанционно запалване на двигателя... :D

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение :roll:

Потребителски аватар
Ivaulo
Автомобил:
Двигател:

ха

Мнениеот Ivaulo » Пет 14 юли 2006 9:36

хе БраВО !!! след време ще ти покажа и аз Една :)

Потребителски аватар
madcap
Кенанския лъв
Автомобил: 1990 VW Golf 2
Двигател: APP turbo
Контакти:

Мнениеот madcap » Съб 15 юли 2006 1:39

pavko- щеше да показваш колата отвътре, че си тия екстри си е за показване :wink:

Потребителски аватар
pavko
Автомобил:
Двигател:

...

Мнениеот pavko » Съб 04 ное 2006 22:30

Ето малко снимки от интериора...

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение