Прпивет на всички! Моля за помощ!!!
На път съм да стана горд собственик на УНИКАЛНА костенурка американско изпълнение. Купувам колата от един дядо, които навремето е работил в офис на авикомпания балкан в Прага, където е купил косетнурката от американец, който е работил в офис на Панам в Прага. Колата е vw 1300, но стоповете и мигачите са по-различни, километражът е в мили. Кажете моля, има ли части за такава кола в БГ и може ли да се използват частите от други косенурки. Мерси предварително.
моля помогнете!!!
купувай я!
Това че километража и др. дребни неща са за уса да не те притеснява! Дано и мотора да е с повече кончета за техните стандарти
Споко пич сичко е еднакво и части се намират!

Споко пич сичко е еднакво и части се намират!
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз лично друга разлика освен в стоповете, мигачите и броните не се сещам...
Стоповете имат допълнителен светлоотражател отстрани, мигачите са по големи и габаритите са качени във тях, броните са с масивни буфери. Всичко това за модели след 1968.
Не съм сигурен обаче дали това е валидно за всички костенурки внасяни в USA.
До колкото знам в Щатите са имали преди закон който забранява фаровете да бъдат покрити с второ стъкло - като например при Citroen DS и ако не се лъжа на някои модели костенурки преди 1967 на фаровете имат две стъкла и това налагало и промяна във фаровете...
Части в БГ... Намират се. Нека някой по компетентен да каже за частите. Аз знам магазина във София, на "Орион", но не мога да кажа че съм доволен от качеството.
Успех с покупката и качи някоя снимчица
Стоповете имат допълнителен светлоотражател отстрани, мигачите са по големи и габаритите са качени във тях, броните са с масивни буфери. Всичко това за модели след 1968.
Не съм сигурен обаче дали това е валидно за всички костенурки внасяни в USA.
До колкото знам в Щатите са имали преди закон който забранява фаровете да бъдат покрити с второ стъкло - като например при Citroen DS и ако не се лъжа на някои модели костенурки преди 1967 на фаровете имат две стъкла и това налагало и промяна във фаровете...
Части в БГ... Намират се. Нека някой по компетентен да каже за частите. Аз знам магазина във София, на "Орион", но не мога да кажа че съм доволен от качеството.
Успех с покупката и качи някоя снимчица

- 1200
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Май е това... и аз за други разлики не се сещам.
Това с УНИКАЛНА-та не го разбрах - дали е в уникално добро състояние, или си мислиш, че е уникална, щото е правена за Америка...
Части - под път и над път... само не и в България. Тук освен че цените са с едни 30-200% отгоре, качеството е пълна скръб.
Добре, че хората от цял свят доставят и до България, че иначе сме жив зян...
Купувай и се кефи. Няма от какво да се притесняваш, още повече, че разни консумативи като болтове, лагери по окачването, съединители и т.н. се внасят все още от представителствата на производителите.
Това с УНИКАЛНА-та не го разбрах - дали е в уникално добро състояние, или си мислиш, че е уникална, щото е правена за Америка...
Части - под път и над път... само не и в България. Тук освен че цените са с едни 30-200% отгоре, качеството е пълна скръб.
Добре, че хората от цял свят доставят и до България, че иначе сме жив зян...
Купувай и се кефи. Няма от какво да се притесняваш, още повече, че разни консумативи като болтове, лагери по окачването, съединители и т.н. се внасят все още от представителствата на производителите.
- BuGmaN
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: моля помогнете!!!
XSSX написа:На път съм да стана горд собственик на УНИКАЛНА костенурка американско изпълнение.
Аре де, какво толкова му мислиш, не е голяма философия да имаш Костенурка, само кинти да имаш да харчиш отвреме навреме по нея и тва е

- XSSX
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Mersi
Ei, blagodarja vi!!! Hvurljam se, posle pak 6te raz4itam na vas!!! 

- XSSX
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
мерси
Опаааааа, това трябваше да бъде на кирилица!!! Съжалявам! Мерси за помощтта, взимам костенурката! После пак ще опра до вас - то е ясно. Мерси!
Върни се в “Air Cooled & Boxer”