Двигател
Двигател
Колеги имам питане по отношение на СТ 1600. Под цилиндрите има метални гривни дебели около 1 мм. Ще има ли някакви проблеми ако ги махна.
- batetony67
- Автомобил: VW Beetle
- Двигател: CU 1980
- Контакти:
Колеги отново имам нужда от помощ, колко трябва да е аксиалния луфт на коляновия вал на 1600? При мен в момента е около 1 - 1,5 мм, като имам 3 големи шайби на коляновия вал и не съм слагал подложки под маховика. Трябва ли да слагам добълнителни пръстени на вала за да намаля още хлабината? Благодаря.
- asentm
- airman
- Автомобил:
- Двигател:
да
блока също трябва да се провери, който ти е сглобявал мотора е задължен да го знае, ако си ти и не знаеш ти е простено, но ако е майстор ебаго у майстора.
стената на блока при опорния лагер или аксиалния 8от към маховика, се разбива и се шлайфа, и затова има различни размери на ролката на този лагер, за да несбъркаш взимаш най -тесния и го отваряш колкото е нужно
блока също трябва да се провери, който ти е сглобявал мотора е задължен да го знае, ако си ти и не знаеш ти е простено, но ако е майстор ебаго у майстора.
стената на блока при опорния лагер или аксиалния 8от към маховика, се разбива и се шлайфа, и затова има различни размери на ролката на този лагер, за да несбъркаш взимаш най -тесния и го отваряш колкото е нужно
Върни се в “Air Cooled & Boxer”