Здравейте, фенове на ретро VW. Отдавна се канех да си купя едно Т2 и да си го направя Кампер. Сега си намерих читаво, но...Проблема е, че човека който го продава не е могъл да го регистрира, защото е купил нов мотор въздухар без документ и при регистрация в КАТ излиза, че мотора е на друго Т2 и още се ползва. Иначе мотора от талона е в един сандък и евентуално може да се сложи на Т2то. Не съм се сблъсквал досега с такова нещо. Т2 е с жълтите номера и задължително трябва да мине през КАТ не става само с пълномощно.Дайте някакъв съвет. Колко може да ми струва нов мотор. Може ли нещо да се пренабие по мотора за да мине пред КАТ. Искам да го взема, но и да го карам. за връзка с мен 0888988242 или radostiniliev@abv.bg
Чакам вашите съвети
Купувам си Т2 1974, но имам проблем с регистрацията ПОМОЩ
-
- Автомобил:
- Двигател:
- PACH
- Bus Master
- Автомобил: VW Bus T3 Syncro
- Двигател: 1.9 M-Tdi
- Контакти:
Re: Купувам си Т2 1974, но имам проблем с регистрацията ПОМОЩ
radostiniliev написа:Здравейте, фенове на ретро VW. Отдавна се канех да си купя едно Т2 и да си го направя Кампер. Сега си намерих читаво, но...Проблема е, че човека който го продава не е могъл да го регистрира, защото е купил нов мотор въздухар без документ и при регистрация в КАТ излиза, че мотора е на друго Т2 и още се ползва. Иначе мотора от талона е в един сандък и евентуално може да се сложи на Т2то. Не съм се сблъсквал досега с такова нещо. Т2 е с жълтите номера и задължително трябва да мине през КАТ не става само с пълномощно.Дайте някакъв съвет. Колко може да ми струва нов мотор. Може ли нещо да се пренабие по мотора за да мине пред КАТ. Искам да го взема, но и да го карам. за връзка с мен 0888988242 или radostiniliev@abv.bg
Чакам вашите съвети
Два варианта:
1.Пренабиваш номерата според талона.
2.След като стария мотор е на лице, го монтнтираш и с него минаваш КАТ.
Качи снимки да го видин красавеца

- asentm
- airman
- Автомобил:
- Двигател:
махаш този мотор, слагаш стария в багажника и с рапатрак минаваш на КАТ, издават ти документи и №, но те спират от движение
след месец минаваш на пункт и те пускат в движение
междувременон на този мотор удряш едни № според талона и си готов
о Българио, оооМайна сладка
след месец минаваш на пункт и те пускат в движение
междувременон на този мотор удряш едни № според талона и си готов
о Българио, оооМайна сладка

Не е ли най-лесно да махнеш номера на този мотор и да регистрираш без номер на двигателя, а не да слагаш махаш и пренабиваш.
- asentm
- airman
- Автомобил:
- Двигател:
soxy__ написа:Не е ли най-лесно да махнеш номера на този мотор и да регистрираш без номер на двигателя, а не да слагаш махаш и пренабиваш.
а от къде документи за него

asentm написа:soxy__ написа:Не е ли най-лесно да махнеш номера на този мотор и да регистрираш без номер на двигателя, а не да слагаш махаш и пренабиваш.
За какво са му документи? Какъв е проблема да се регистира без номер на двигателя?
- PACH
- Bus Master
- Автомобил: VW Bus T3 Syncro
- Двигател: 1.9 M-Tdi
- Контакти:
soxy__ написа:asentm написа:soxy__ написа:Не е ли най-лесно да махнеш номера на този мотор и да регистрираш без номер на двигателя, а не да слагаш махаш и пренабиваш.
За какво са му документи? Какъв е проблема да се регистира без номер на двигателя?
Никакъв проблем, само ти трябва фактура за да покажеш от къде си го купил.
- sastezatelya
- Автомобил:
- Двигател:
Има ли някакво развитите по твоя въпрос
Сложи ли новите табели и ако да пускай снимки да се порадваме на Бусчето

Върни се в “Air Cooled & Boxer”