Продава Въздухари !!!
-
- Автомобил:
- Двигател:
Продава Въздухари !!!
.................
Последна промяна от valli на Сря 20 яну 2010 0:28, променено общо 2 пъти.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: продавам бус vw t2
Привет!
Имам интерес за буса.
Къде мога да го видя?
Ангел 0878357771
Имам интерес за буса.
Къде мога да го видя?
Ангел 0878357771
- PACH
- Bus Master
- Автомобил: VW Bus T3 Syncro
- Двигател: 1.9 M-Tdi
- Контакти:
valli написа:буса е м/у 74-79г.панелван,двигател 2.0л type4 .За подробности на л.с
Колега, редно е като пускаш обява да кажеш и цена и телефон.Няма да е лошо да снимаш кабината отвътре и товарното отделение отвътре.
-
- Автомобил:
- Двигател:
ПРОДАВАМ КОСТЕНУРКА
вече не се продава
Последна промяна от martinfrit на Пет 19 фев 2010 10:00, променено общо 1 път.
- Vince
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Продава VW 1200, 1300, Karmann Ghia, Typ-3, T1, T2.
Пускам обявата по молба на мой колега! Ако някой има интерес може да ми пише на ЛС или да се обади директно на телефона в края на обявата!
Автомобила е в движение и е производство около 65-68 година със сменени под и прагове и със забележки по външния вид (за цялостно боядисване).
Няма други забележки освен боята (и тук там има малко раждичка, но за кола на тези години си е нещо съвсем нормално).
Колата е с новите номера! Трябва само да мине преглед и да се плати застраховката! Снимки ще кача другата седмица.
Цената e 1000лв. и се коментира само на място при колата!
Тел.: 0888/02-65-48

Автомобила е в движение и е производство около 65-68 година със сменени под и прагове и със забележки по външния вид (за цялостно боядисване).
Няма други забележки освен боята (и тук там има малко раждичка, но за кола на тези години си е нещо съвсем нормално).
Колата е с новите номера! Трябва само да мине преглед и да се плати застраховката! Снимки ще кача другата седмица.
Цената e 1000лв. и се коментира само на място при колата!

Последна промяна от Vince на Пон 09 ное 2009 11:19, променено общо 3 пъти.
- PACH
- Bus Master
- Контакти:
Re: Един колега си продава костенура...
Vince написа:Пускам обявата по молба на мой колега! Ако някой има интерес може да ми пише на ЛС или да се обади директно на телефона в края на обявата!
Цената се коментира само на място при колата!
Колега, ще си затворя очите че не е в раздел продава, ама поне да бяхте изчакали да я снимате за да се види какво се продава, а това че няма обявена цена е в разрез на правилата на форума.Надявам се че ще си вземете бележка и приведете обявата си в подходящ вид.
- asentm
- airman
- Автомобил:
- Двигател:
колегата оправи обявата, разбира се е добре да има снимки -КОРЕКТНО Е
относно това, че обявата е отделна имам принципна уговорка обявите за коли да са отделни, а частите в една тема. Наистина излизаме извън правилата на форума, но "въздухарите" и без това сме рохки яйца, та ще се подържаме
относно това, че обявата е отделна имам принципна уговорка обявите за коли да са отделни, а частите в една тема. Наистина излизаме извън правилата на форума, но "въздухарите" и без това сме рохки яйца, та ще се подържаме

- batetony67
- Автомобил: VW Beetle
- Двигател: CU 1980
- Контакти:
Тази обява е от типа "имам стара кола, сега ще й взема торба с пари", а накрая заминава за скраб, защото такива клозети за такива пари няма кой да купи. Поне на 20 такива коли знам съдбата и тя е една и съща. Все пак успех.
- Vince
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Цената не е крайна! А и както обясних и на колегите от предните 2 поста-нови снимки нямам! говорил съм с моя човек да отида и да я снимам! Към нея има 4 нови калника и още доста части! Ще я взема при мен и ще я мина на преглед,а и застраховка ще има! Тогава вече който иска може да идва и да я гледа! Пак казвам - цената НЕ Е КРАЙНА
А и доста хора си търсят кола за правене и за малко пари! Снимки в сегашното йсъстояние ще кача другата седмица!
А и доста хора си търсят кола за правене и за малко пари! Снимки в сегашното йсъстояние ще кача другата седмица!
- PACH
- Bus Master
- Контакти:
asentm написа:колегата оправи обявата, разбира се е добре да има снимки -КОРЕКТНО Е
Асене, искам да направим една тема "Продава VW 1200, 1300, Karmann, Typ-3, T1, T2.
Залепи я като частите и всички обяви да се публикуват на едно място, ще е по-прегледно.
И кога ще ме направите модератор в този раздел, за да модерирам темите и да е всичко прегледно и наредено

- asentm
- airman
- Автомобил:
- Двигател:
PACH написа:asentm написа:колегата оправи обявата, разбира се е добре да има снимки -КОРЕКТНО Е
Асене, искам да направим една тема "Продава VW 1200, 1300, Karmann, Typ-3, T1, T2.
Залепи я като частите и всички обяви да се публикуват на едно място, ще е по-прегледно.
И кога ще ме направите модератор в този раздел, за да модерирам темите и да е всичко прегледно и наредено

- juve1
- Автомобил:
- Двигател:
Колега колко пари искаш за буса.Пуснал си обявата,но не си написал цена

Върни се в “Air Cooled & Boxer”