Не срещнах никой да покаже бус? Рядкост ли са в БГ? Мисля че имам един под ръка, и ако някой се интересува от покупка на такова возило може да поговорим
Колега disc раздвижи малко темата - ако информацията е строго секретна и не е за много очи, прати ми я на лично - Т2-те ми искат да имат Т1-ца до себе си ...
Малко не по темата,но този софийския в какво състояние е Оригинален ли е,направен ли е както трябва или е вкаран така от вънка.Виждал съм го само на снимки за това и питам.Благодаря
П.п колега дай информация за това Бусче и ако е в града да дойда да го вида,а и Карманчето де
Яяяяяяяяя...бус4е! Да видиме кой щте даде най многоо. Аз давам 5000лв.Може и пове4е.!! Ако няма оферта до 23.12. щте си купя от USA.Заминавам за 4асти и каквото там има..Така че буса може и да се уреди със нов собственик.Дайте снимки и цена.
Буса е бордови - 100% Все още е не е сигурно на 100%, че е Т1. Нямам възможност да стопанисвам и такава животинка иначе много ми се иска . Веднага като дойде повече инфо, ще ида да го снимам и т.н. Съжалявам, ако съм разпалил страстите безпочвено
Само не публично моля , мисля, че вече знаеш кой има интерес от наще, да не даваме хляб на хиените, дето само дебнат да купят нещо и препродадат после навън, пък истинските фенове да си внасяме...