Приятно гледане
Flat 8 - малко интересни снимки.
- niikoo_1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Flat 8 - малко интересни снимки.
Реших да пусна малко снимки на един 8цилиндров боксер, защото знам че сте фенове и ще го оцените.
Приятно гледане

Приятно гледане
- niikoo_1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
asentm написа:за това дето Алфа се бият в гърдите /2 свещи на цилиндър/ в порше го знаят отдавна...![]()
разработката на този мотор достига през 70-те 1300 к.с. с турбини при прототипите и след като смазва конкуренцията го ФИА го забранява след 1 година
май бях пускал такава тема някога
917 е модела с +1000коня и се води на най-мощната състезателна кола на всички времена, и това за ФИА е вярно същото се случва и с моделите 956-962 - печелят на всякъде, всичко в класа си и ФИА променя правилата заради тях

А тази верига се чудя нали е за разпределителните валове.
-
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: abf
- Контакти:
- asentm
- airman
- Автомобил:
- Двигател:
еригата е за там ... интересното при тези модели е, че колятовия вал е на ролкови лагери и е разглобяем
Ниикоо-1 ма ти си от нашите бе
ами аз откакто през 83та Ники Лауда стана пак световен шампион ...караше МакЛарен Таг Порше турбо от тогава си харесвам МакЛарен и то точно заради това
между другото помниш ли когато Порше Спечелиха и Париж Дакар ... с 959 .... пилота, който трябваше да кара тази втората кола в ралито се Казва Жорж Дебур - 3 пъти е шампион на Африка, но през тази година катастрофира тежко и го заместват с дрег ...та този човек живее вече 10 години в БГ и ми е приятел ...та може да пием по бира и да си побъбрим за порше
Ниикоо-1 ма ти си от нашите бе

ами аз откакто през 83та Ники Лауда стана пак световен шампион ...караше МакЛарен Таг Порше турбо от тогава си харесвам МакЛарен и то точно заради това
между другото помниш ли когато Порше Спечелиха и Париж Дакар ... с 959 .... пилота, който трябваше да кара тази втората кола в ралито се Казва Жорж Дебур - 3 пъти е шампион на Африка, но през тази година катастрофира тежко и го заместват с дрег ...та този човек живее вече 10 години в БГ и ми е приятел ...та може да пием по бира и да си побъбрим за порше
Върни се в “Air Cooled & Boxer”