Здравейте на всички във форума!
Имам VW 1300 от 1968 година - движи се, но постоянно
има проблеми. Търся някой, който се занимава с реставрация - тенекии, окачване, двигател, салон...
Реставрация на костенурка
- Yaro
- Автомобил: TLC HDJ80
- Двигател: 1HD-FT
Единствения, който аз знам, дето ще свърши всичко това на куп е Иван Мутавчиев (Зундерт Център). Но там говорим в хиляди, дори е възможно над 10..
Иначе, за мен по-реалистичният (и осъществим) вариант, в случай, че ти не можеш/ не знаеш да си направиш нещата е - двигател при този, тенекии при онзи, салон при трети..

Иначе, за мен по-реалистичният (и осъществим) вариант, в случай, че ти не можеш/ не знаеш да си направиш нещата е - двигател при този, тенекии при онзи, салон при трети..

Относно съвета на Yaro - да, втория вариант и на мен ми изглежда по-реалистичен, но пък и по-сложен откъм организация за Иван Мутавчиев не бях чувал - те с всякакви марки стари коли ли се занимават?
Bugman, идеята е супер - тъкмо лятото ще я стягам да издържи пътя до морето
Хайде, ще поддържаме връзка.
п.с. Цяла зима не беше палена и сега хич и не ще. Сипах малко бензин директно в карбуратора /друг път е вършило работа/, но сега не става. Има ток и свещите са ОК. Някаква идея как да я подкарам
Bugman, идеята е супер - тъкмо лятото ще я стягам да издържи пътя до морето

Хайде, ще поддържаме връзка.
п.с. Цяла зима не беше палена и сега хич и не ще. Сипах малко бензин директно в карбуратора /друг път е вършило работа/, но сега не става. Има ток и свещите са ОК. Някаква идея как да я подкарам

- asentm
- airman
- Автомобил:
- Двигател:
да си кажа мнението ... забравете ги тия с Иван Мутафчиев
да наистина той се занимава ... просто си е надвил над масрафа, но съм виждал негови произведения .... просто не си заслужават парите
Аз съм в прекрасни отношения с него, но само да си говорим за стари коли
Твърдото ми мнение, е че ако ти самия нещо не контролираш поне няма кой да ти я направи
аз моята съм я правил сам с баща ми ... вижда се как изглежда след 5 годишно каране ....
брат ми си плати и му я направиха ... е разликата е грандиозна
та ще ви посъветвам не се доверявайте на майсторите у нас, просто в БГ високата цена не е качество
да наистина той се занимава ... просто си е надвил над масрафа, но съм виждал негови произведения .... просто не си заслужават парите
Аз съм в прекрасни отношения с него, но само да си говорим за стари коли
Твърдото ми мнение, е че ако ти самия нещо не контролираш поне няма кой да ти я направи
аз моята съм я правил сам с баща ми ... вижда се как изглежда след 5 годишно каране ....
брат ми си плати и му я направиха ... е разликата е грандиозна
та ще ви посъветвам не се доверявайте на майсторите у нас, просто в БГ високата цена не е качество
- 1200
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Напълно подкрепям Асен в мението му за Мутафчиев - тоя човек е способен за да спести малко труд (и 100 лв.), да изхвърли неудрян капак и да сложи на негово място капак от по-нов модел, отзяващ навсякъде с по 2-3 см... такъв човек според мен не е реставратор.
От друга страна - сега аз съм притежател на стария "изгнил" капак - отне 3 дни за да стане като нов.
От друга страна - сега аз съм притежател на стария "изгнил" капак - отне 3 дни за да стане като нов.
Върни се в “Air Cooled & Boxer”