P.S. Колата е без документи, собственичката изчезна в чужбина и няма и следа от нея
VW Variant 1500 Boxer. Продавам го целия - за части!!!
VW Variant 1500 Boxer. Продавам го целия - за части!!!
Продавам цялата кола за 200лв. Купето е в окаяно състояние защото е седяла на открито, но двигатела е добър, всички чарколяци са оригинални. Ако някой има интерес нека да пише.
P.S. Колата е без документи, собственичката изчезна в чужбина и няма и следа от нея
)))
Последна промяна от iliev77 на Съб 03 мар 2007 18:04, променено общо 2 пъти.
Ще ви я снимам, но дали има смисъл.....
Бях я купил преди много време от една стара чанта с мисълта да я реставрирам, но без документи нищо не мога да направя.
Ето и малко история за звяра:
С баща ми свалихме мотора и го стегнахме... даде добра компресия. Грундирахме калниците от вътрешната страна. Ел. инсталацията е 6V и някакво реле трябваше да намерим за да я поткараме. Направих няколко кръгчета "ох как вървеше тоя Boxer!", но в последствие разбрахме че жената е заминала за чужбина и ни се спря интусиазма. А бе мани още ме е яд.... Сега си гние от години...... Е това е тъжната история на този толкова рядък автомобил....
Ще ви дам малко снимки, но другата седмица че утре заминавам командировка.....
И не се бийте бе хора
Бях я купил преди много време от една стара чанта с мисълта да я реставрирам, но без документи нищо не мога да направя.
Ето и малко история за звяра:
С баща ми свалихме мотора и го стегнахме... даде добра компресия. Грундирахме калниците от вътрешната страна. Ел. инсталацията е 6V и някакво реле трябваше да намерим за да я поткараме. Направих няколко кръгчета "ох как вървеше тоя Boxer!", но в последствие разбрахме че жената е заминала за чужбина и ни се спря интусиазма. А бе мани още ме е яд.... Сега си гние от години...... Е това е тъжната история на този толкова рядък автомобил....
Ще ви дам малко снимки, но другата седмица че утре заминавам командировка.....
И не се бийте бе хора
Върни се в “Air Cooled & Boxer”