Искам да ви питам за VW Beetle-1964year от къде мога да си намеря книга устройството на колата двигателя и така нататък книга като за всяка кола, прерових нета но уВи нищо не намирам .... благодаря предварително !!
местя при "въздушните"mod edit: golfer
Книга за Volkswagen Beetle-1964година (костенурка)
- BuGmaN
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Добре дошъл
, на БГ не съм чул да има книга, на руски знам това: http://www.autodata.ru/goodsinfo.osg?id ... c=linkinfo , на Английски има десетки да не кажа стотици, аз имам една преснимана от преснимана, но става, мога да я реснимам на който желае - ще излезе към 10лв., обаче е на Френски... 

kniga
Е бре морски:)))))))
Моите са на немски и английски, ама то не ти трябва да ги четеш а само да гледаш цифрите на луфтовете и пр.
Моите са на немски и английски, ама то не ти трябва да ги четеш а само да гледаш цифрите на луфтовете и пр.
- Ivaulo
- Автомобил:
- Двигател:
Re: kniga
еми дайте да се разберем нещо- а тази руската мога ли да си я поръчам или ще излезе много скъпо !Или някои е ако е съгласен да ми я прати с куриер .. за да му върна парите ... ? идей ..
- BuGmaN
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Perso написа:Е бре морски:)))))))
Е айде сега, аз не съм я отворил дори, всичко си знам

- BuGmaN
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ivaulo написа:еми дайте да се разберем нещо- а тази руската мога ли да си я поръчам или ще излезе много скъпо !Или някои е ако е съгласен да ми я прати с куриер .. за да му върна парите ... ? идей ..
Тая руската трябва да си я поръчаш от братушките, пиши им един мейл и се разбери с тях...

- Ivaulo
- Автомобил:
- Двигател:
е БРАВО
Тази програма ETOS е супер готина има част по част колата мн благодаря на този който ми я каза малко е на немски ама мисля че по схемите ще се оправя
и да питам защо лупата не иска да увеличава .. на същата програма 

Върни се в “Air Cooled & Boxer”