asentm написа:между другото имах обява за готов спидстер 1302, офертата е валидна....а и ако човек тръгне да го прави няма да му излезе по- евтино......знаеш колко струва само мотор
BuGmaN написа:Ми колега ти си малко като един друг Aircooled-Софиянец, който дойде на почивка лятото и не се обади на никой от наще.Как няма да се обадиш - веднага щеше да ти прганизирам едно въздухарско постещане. Другият път се обади непременно:!:
Благодаря за отговора - карам по точки:
1.Не ми се отделя купе от шаси - защото мисля, че ще изгубя много време, а и не слятам да я правя както е била оригинал - а по-здраво и трайно.
2. Дъната ще ги правя аз - може би права ламарина и отгоре ще оребрявам с профили.
3.Прати четрежа ако може. Към София ще идвам сигурно на пролет - но дотогава трябва да съм приключил с купето.
4.Нямам топлоподаваща машина - нито съм работил с такава(макар, че съм заварчик) и смятам да заварявам профилите с електрожен...
5.Не смятам да си поверчавм колата на майстор защото никой няма да я направи акто за себе си - затова пак аз ще съм си майстора...
BuGmaN написа:...Това са ми идеите засега кажете какво мислите и дайте и ваши - пък ако се провалим нещо - поне ще се научим от грешките си (на мойта кола)![]()
![]()
Усмихнат съм, ама съм много отчаян - да знаете.
Върни се в “Air Cooled & Boxer”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 31 госта