Фуги на врата?
- BuGmaN
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Фуги на врата?
Колеги някой знае ли какво разтояние предписва производителя за размера на фугите на вратата, евнакви ли са предни и задни, горната колко е, долната...или поне разтоянието между страничните колонки и между прага и горната колонка? Иначе вратата е широка 940мм... 

- BuGmaN
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Преди беше така, сега съм станал перфекционалист
(днеска само 10-тина пъти свалях и качвах врата) , а и разбрах, че не я ли направя сега като хората утре пак ще се занимавам с нея и ако не бяха тия "майстори" дето са си оставили ръцете по колата да съм забравил, че съм я правил тая кола, а ми писна от тия ламарини отсекъде
... 

- BuGmaN
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Е много мислене иска, главата ме заболя, как да закърпиш, че да не се налага повече, как да затвориш(корозионно), с какво, кога, къде заводско има компромис заради поточната линия(точкови заварки, припокриванив), как да го избегна, къде може да се подсили, къде не и т.н. кво е тва, къде се намират тия
... 

- batetony67
- Автомобил: VW Beetle
- Двигател: CU 1980
- Контакти:
- BuGmaN
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ми предна и задна ги докарвам, но горната не нацяло, имало е удър по вратата и колонката(сменям ги) и тавана сякаш и той е потдал, та съм впрегнал 6 крика
, кой натиска, кой дърпа, кой повдига..., обаче аз тъпча 2 дни на едно място
и съм си дал няколко дена почивка та белким стане как си требе. Тези пък които за преди 63 май са с доста по-малки фуги - по 3мм. ... 

Върни се в “Air Cooled & Boxer”