колата е на мои познати, оня ден отворихме гаража не бе отварян от 15 г. минимум, колата е на трупчета, оригинална боя, но е тръгнала тук таме ... принципно трябва пълно възстановяване, но колатае маняшка на вид .... цената започва от 1 500 лв., но ще я свалят
пускам го тук, защото прилича на кармана, но е с 4 врати
продава се warburg 1000 в бургас
- PACH
- Bus Master
- Автомобил: VW Bus T3 Syncro
- Двигател: 1.9 M-Tdi
- Контакти:
Re: продава се warburg 1000 в бургас
Я малко снимки
ПП
А някой Карманн няма ли в бургаШки гараж ?:)

ПП
А някой Карманн няма ли в бургаШки гараж ?:)
- PACH
- Bus Master
- Автомобил: VW Bus T3 Syncro
- Двигател: 1.9 M-Tdi
- Контакти:
Мани мани, в неделя цял ден разглобявах двигателя на варианта,понеделник в Сф за части и обратно.Биелните лагери бяха много зле,направо не знам как не се е надрал коляновия вал,голям късмет.Та сега ще сменя биелните и основните лагери,семерината беше изтървала и омазала съединителя ,за това и ми боксуваше
та и нея ще сменя,купих пълен комплект гарнитури ще сменя и тях и нови сигменти.Днес поръчах да ми намерят медните пластини които се слагат между цилиндрите и главата че изобщо нямаше такива.Някой "майстор" е преценил че няма нужда от тях.Утре ще ходя да проверят коляновия вал дали няма някакви проблеми и ако е читав почвам да събирам.Сори че не се обадих ама виждаш как се стекоха обстоятелствата.Ако имаш път насам се обади 0888/417-383
ПП
Освен подложните пластини на цилиндрите търся и един комплект читави кавали от нераждъвейка.Оферта ?

ПП
Освен подложните пластини на цилиндрите търся и един комплект читави кавали от нераждъвейка.Оферта ?
Върни се в “Air Cooled & Boxer”