Някой знае ли каде мога да си направя костенурката кабрио с гюрук и колко ще ми струва.
mod edit: asentm
проект : КАБРИО и HOT ROD
- BuGmaN
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
От кабрио до кабрио може да има голяма разлика, както и от гюрук до гюрук, зависи и от състоянието на колата, но за по малко от 3000 не се сещам вариант да стане, на есен има вероятност да приемам чужди коли в гаражите
, та мое да измислим нещо
Иначе в Бургас има в някой костенуркаджия видео-касета как се прави кабрио, но не се знае в кого е от 10г. та ако се разтърси може и да излезе отнякъде, сещам се, че някъде правиха кабрио в Бургас но без гюрук, но не знам дали им се е получило, колята я видях няколко пъти само да се кара, седя доста време в Долно Езерово при пича с червената Фелиция (кабриото) и изчена, може и да е в някой гараж, че не може да се регистрира, но мога да разпитам кой я е правил
... 

- asentm
- airman
- Автомобил:
- Двигател:
MIRO-BS написа:Някой знае ли каде мога да си направя костенурката кабрио с гюрук и колко ще ми струва.
колега тия изпълнения ги правим с бате ти тони, но аз вече нямам време за това а и почнах да взимам скъпо ..... ако искаш аз съм почти всяка съб. и неделя в Бургас ще ти кажа какво да направиш и се оправяй
:))
Еври тенекеджия може да ти направи кабрио стига да му се занимава.
Ако искаш включи се в моя капак и ще си доста напред с кабриото
)
Ако искаш включи се в моя капак и ще си доста напред с кабриото

- asentm
- airman
- Автомобил:
- Двигател:
ПРОЕКТ : КАБРИО
АЙ ТУК СИ ГОВОРЕТЕ ЗА РЕЗАНИТЕ ЛЕГЕНИ 

- batetony67
- Автомобил: VW Beetle
- Двигател: CU 1980
- Контакти:
- asentm
- airman
- Автомобил:
- Двигател:
абе хора ако е правено ...най-добре е тук
нали помните белия спиидстер, на една мадама ...дето и правих нещо преди 100 г. и после го докарахна събора ...правено в меката германия ...и сглобено на ханс с гъзът ...
ако е правино тук можеш да си го направиш ...
...какво му е на бате тони на кабриото освен че у пелник не са свиуикнали да пилят заварките ...?
вижте във всеки VW SPEED има фирма дето прави нови оригинални кабрио 1303 ...вадиш около 30 ооо евра и си щастлив
още веднъж ...моето мнение е че и унас може ...и накрая ще взема да отворя едно гаражче ...ама не ми се бачка за жълти стотинки
нали помните белия спиидстер, на една мадама ...дето и правих нещо преди 100 г. и после го докарахна събора ...правено в меката германия ...и сглобено на ханс с гъзът ...
ако е правино тук можеш да си го направиш ...
...какво му е на бате тони на кабриото освен че у пелник не са свиуикнали да пилят заварките ...?
вижте във всеки VW SPEED има фирма дето прави нови оригинални кабрио 1303 ...вадиш около 30 ооо евра и си щастлив
още веднъж ...моето мнение е че и унас може ...и накрая ще взема да отворя едно гаражче ...ама не ми се бачка за жълти стотинки
- batetony67
- Автомобил: VW Beetle
- Двигател: CU 1980
- Контакти:
Върни се в “Air Cooled & Boxer”