Търся си Костенурка

Форум за всички "въздушни" Volkswagen-и
Sentinel
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Търся си Костенурка

Мнениеот Sentinel » Сря 08 авг 2007 20:40

Здравейте,

Много обичам тази кола и искам да намеря такава. Проблемът е, че уча и не работя и не мога да си позволя да дам повече от 800-1200лв :( Баща ми не би дал повече за първата ми кола. А аз държа да е Костенурка. Мислите ли, че за тези пари мога да намеря нещо без сериозни проблеми с мотора и не много изгнило? Няма да ми е проблем да ремонтирам след това(е, не искам и да започна с основен ремонт и да се наложи да сменям цялата кола част по част), проблемът ми е бюджета за покупката. Предпочитам компромис със състоянието на двигателя, но с по-малко ръжда. Моля пишете ми ако продавате или познавате някой, който продава такава кола :037:

Потребителски аватар
asentm
airman
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот asentm » Чет 09 авг 2007 8:27

а добре си дошъл!
правилно си се ориентирал мотора се прави, но тенекиите са много по трудоемки, все пак не очаквай много от кола която е минимум на 34 г.
ако имаш предлагане ти препоръчвам да търсиш кола произведена между 66 и 70 г. ламарината е дебела, качеството е добро.
айде успех, а ко ти трябват съвети или помощ при покупка съм насреща :D

Потребителски аватар
BuGmaN
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот BuGmaN » Чет 09 авг 2007 10:21

Бе най-добре опитай да измрънкаш още някой лев или спечели и тогава копувай, че за тия пари свястна кола едва ли някой ще ти даде, а ти си млад и трябва да караш и возиш мацките, а не да киснеш в гаража кат полувината дето сме тука :012: ... :wink:

Потребителски аватар
sastezatelya
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот sastezatelya » Пет 17 авг 2007 1:44

Sentinel разгледай малко по обявите :) Виж тези в mobile.bg там има и за тези пари,с който разполагаш :) И аз като теб още съм ученик :( и искам такава кола още от много малък.И дано някой ден(надявям се да е много скоро)да се похвалим че и ние вече сме горди собственици на тази изключителна кола :) Единственото нещо от което имаме нуужда(и не само ние де :) ) са малко повече средства иначе мерака го има :)

sastezatelya

Потребителски аватар
asentm
airman
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот asentm » Пет 17 авг 2007 8:12

началото на годината имаше интересни оферти за коли 1303 за по 1000 лв.
ако искате мнение, не се хвърляйте на обявите, не да ги подминавате, но само информативно ...започнете да търсите по улиците, гледайте за такива, които не се карат и търсете собствениците ...тогава ще намерите нещо, в което няма скрито покрито и на прилична цена.
И нещо важно, не си мислете че колата е евтина за правене и подръжка.... акот търсите нещо такова, то това не е костенурка, а може би Голф 2
Колата е класика и е в графа - ОЛДТАЙМЕРИ, така че всяко нещо струва пари.
е вярно, като дойдете тук и разбирате, че е имало смисъл http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=50607

Sentinel
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Sentinel » Пон 27 авг 2007 10:37

Благодаря на всички за съветите :)

За съжаление за тези пари или имат проблеми с документите или са за части или са тоталки пред разпад :( Но рано или късно мисля, че ще намеря нещо дето да става и ще гледам да събирам пари междувременно. И на събора ще се опитам да дойда :D

Потребителски аватар
Perso
Автомобил:
Двигател:

:)))

Мнениеот Perso » Пон 27 авг 2007 19:03

Дай 1800 кинта и ти давам мойта без касетофона

Върни се в “Air Cooled & Boxer”