Здравейте както се вижда аз съм нов във вашето общество. По принцип съм запален по колите и моторите и от скоро съм си наумил нещо което е свързано с този модел. Търся си VW 1300, 1302, 1303 , 1500 да е в добро техническо състояние - ходова част и особено от към купето (до колкото може да е добро едно 30-40 годишно такова). Тази тема я пуснах в раздела "Купува", но нещо няма оферти освен една, затова реших да пробвам в този раздел, тъй като тук са истинските маниаци.
Чакам.......
Може и skype:stoichoandreev или
stoichoandreev@abv.bg
ТЪРСЯ ДА ЗАКУПЯ КОСТЕНУРКА
- asentm
- airman
- Автомобил:
- Двигател:
добре дошъл ....1во трябва да си на ясно, че при нас малко критерийте са изместени ...примерно добро купе за мен е такова, което не е удряно или кърпено с оксижен, а не дали е гнило или не .... 2ро евтино няма, защото всичко струва пари, а майстори се намират трудно...повечето от нас сами си правим колите ....ако искаш нещо което ти изброи по-добре отивай в немско където за около 5 000 евро ще намериш кола, която е направена
а прав си за истинските маниаци ...тук са, защото знаят за какво става дума и повече работят отколкото да дращят простотии по форума 

asentm написа:добре дошъл ....1во трябва да си на ясно, че при нас малко критерийте са изместени ...примерно добро купе за мен е такова, което не е удряно или кърпено с оксижен, а не дали е гнило или не .... 2ро евтино няма, защото всичко струва пари, а майстори се намират трудно...повечето от нас сами си правим колите ....ако искаш нещо което ти изброи по-добре отивай в немско където за около 5 000 евро ще намериш кола, която е направена
а прав си за истинските маниаци ...тук са, защото знаят за какво става дума и повече работят отколкото да дращят простотии по форума
Здравей първо аз не съм си и представял че толкова годишна кола може да не е удряна или изгнила. Точно това търся да няма зверски удари и да е възможно по-малко изгнила, аз ще си я изкърпя. За пари нищо не съм споменавал, но съм наясно че реставрирането и тунинга изискват много време и парици. За да съм се захванал с нещо такова съм си отделил и от двете. Мерака ми е аз да си я направя до всеки един детайл (калници, двигател, тапицерия, спирачки, окачване и т.н.), всичко искам аз да направя, а там където не съм сигурен ще се допитвам или ще прибягвам до майсторииии. Нали все пак затова е този форум да си помагат посетителите му.
Все пак благодаря за съветите

- batetony67
- Автомобил: VW Beetle
- Двигател: CU 1980
- Контакти:
Върни се в “Air Cooled & Boxer”