http://www.snimka.bg/album.php?album_id=240660
Малко остана!! Сабора на "Ваздушните" идва!!
Ощте снимки след като е напално готова!!
mod edit: vasstop
VW триколка
- PACH
- Bus Master
- Автомобил: VW Bus T3 Syncro
- Двигател: 1.9 M-Tdi
- Контакти:
Re: VW trikolka
jossy написа:http://www.snimka.bg/album.php?album_id=240660
Малко остана!! Сабора на "Ваздушните" идва!!
Ощте снимки след като е напално готова!!
Добре става но има неща които ми дразнят окото:
1. Много малки гуми, можеше да сложите едни стандартни 295/50/15 като на повечето триколки да ми се напълни душата

2. На фабричните триколки седалката на пътника зад водача е изнесена по назад и малко нагоре над скоростната кутия, по този начин се скрива двигателя по добре и някак си иглежда по балансирано всичко.При е много дълга задницата...но за това е триколка.Всеки си я прави както му харесва

3. Резервоара можеше да е от някой японски чопър и да е капковиден, така отсечен отстрани...не ме кефи.
:))
Аз също съм мислил за трайк но няма средства.
Гледах по нета как го прават в САЩ, от тип3 мотора напред скоростите назад с обръщане на пинъона.
Бесно е! Само тръбна рама, ниско по земята .....
Гледах по нета как го прават в САЩ, от тип3 мотора напред скоростите назад с обръщане на пинъона.
- PACH
- Bus Master
- Контакти:
kafer написа:и резервоара е под задната седалка а не до кормилото там е електрониката на инжекцията и трашконтрола
Знам че отпред е докарация само, имам много снимки и проекти на триколки и съм наясно с всичко, даже имам една наполовина направена триколкар, амааа много не ми остава врема от проекти.Хванах се като Яро с оффроуд и сега подготвям един джип...пак много пари и време.
- PACH
- Bus Master
- Контакти:
Re: :))
Perso написа:Аз също съм мислил за трайк но няма средства.
.... ниско като това ли

Двигателя е от Порше.... красота

Ето и как изглежда под корубата един заводски Трайк
Пред резервоара се намира седалката на водача, а върху резервоара е седалката на пътника.

от порше ама в шестък това е Т4 мотор които е специализиран за употреба за генератор на радиолокационна станция и подържа 50херца честота и е 2000кубика и е на 2000оборота и работи с чесове не спира
Последна промяна от kafer на Нед 27 апр 2008 23:20, променено общо 3 пъти.
Върни се в “Air Cooled & Boxer”