GermanLook - спирачни системи !
- sastezatelya
- Автомобил:
- Двигател:
- batetony67
- Автомобил: VW Beetle
- Двигател: CU 1980
- Контакти:
- batbobo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
:-)
Аз с носачите задните с главините и апаратите съм готов (имам ги не са монтирани)
ама предното окачване от 944 - как да се намери в Бг не знам вече втора година търся
Иначе за задите носачи единствената разлика е че разширяват следата с общо 8 см (По 4 см. от всяка страна) захващането е почти без никакви интервенции. Това е за вторта генерация на 944
ама предното окачване от 944 - как да се намери в Бг не знам вече втора година търся

Иначе за задите носачи единствената разлика е че разширяват следата с общо 8 см (По 4 см. от всяка страна) захващането е почти без никакви интервенции. Това е за вторта генерация на 944
http://images.google.com/imgres?imgurl= ... B%26sa%3DN
Има не само как се правят,но и откаде може да си набавиш нужните чаркове.Последния адрес е с всичко необходимо.Поразрови се в "Полезни линкове" по-надолу!
Има не само как се правят,но и откаде може да си набавиш нужните чаркове.Последния адрес е с всичко необходимо.Поразрови се в "Полезни линкове" по-надолу!

- BuGmaN
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Отново много-полезни линкове, кеф да имаш 1303ка. въпреки, че ми изглежда доста по-сложна цялата операция, отколкото е в действителност, това го казвам за тия дето се плашат, но така изглежда само защото много е подробна, като за западно-европейци и хамериканци
...
jossy, ако не искаш линковете ти да излизат и изглеждат така, натисни в Гугъла "Махни рамката"...

jossy, ако не искаш линковете ти да излизат и изглеждат така, натисни в Гугъла "Махни рамката"...

Върни се в “Air Cooled & Boxer”