VW BEETLE BEACH BUGGY - плажно бъги

Форум за всички "въздушни" Volkswagen-и
beetle_buggy
Автомобил:
Двигател:

VW BEETLE BEACH BUGGY - плажно бъги

Мнениеот beetle_buggy » Чет 22 май 2008 18:20

моля пишете по тая тема... попрочетох доста неща във форумите тук.... но да питам - има ли вече такъв калъп за корубата за плажно бъги? ако има колко струва някои да ми го направи? ....а и ако има някои които има такова бъги в България нека пусне някоя снимка.... много се запалих по това бъги...колата я имам само "корубата" ми трябва ..... а и тука във форума видях снимки на една стара коруба която я ремонтираха за калъп - тя за нормалната база ли е или за скъсена? Благодаря предварително ако някои се отзове :D:D:D

Потребителски аватар
sastezatelya
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот sastezatelya » Чет 22 май 2008 19:03

Изображение

Изображение
От тези две снимки няма да добиеш кой знае каква преценка но пак ще знаеш,че има такова в България.Имаше тема за тези бъгита поразрови се и ще видиш факирите какво са замислили :) Надявам се да съм бил полезен с фотото :wink: VW Fenka да ме извинява,че съм постал нейна снимка :oops:

beetle_buggy
Автомобил:
Двигател:

мерси за труда

Мнениеот beetle_buggy » Чет 22 май 2008 19:49

аз знам че в България има такива бъгита а и доста четох по форумите преди да седна да пиша.... мисълта ми беше дали някои има вече готов калъп за корубата на такова бъги.... в този форум имаше едни ентусиасти които имаха стара коруба и я обработваха за матрица, но дали са готови с матрицата никъде не пишеше..... та и за това пуснах тая тема - да се осъвремени малко? и въпроса си остава - има ли такава матрица в България и колко струва някои да ти го направи? ......все повече започва да ми се върти в главата сам да се захвана да си направя матрица - поне мога да докарам малко по добри форми от тези на корубите които видях от България........ но тва е краиния вариант :)

Потребителски аватар
Perso
Автомобил:
Двигател:

:))

Мнениеот Perso » Чет 22 май 2008 22:02

Еййй, вярно че имаше и такава идея за бъги!
Пич прави си го сам че това форумното бъги до пенсия я го дочакаш я не.

Потребителски аватар
asentm
airman
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот asentm » Пет 23 май 2008 10:22

то хубаво, но си има тема :!: :idea:
http://forum.vwclub.bg/viewtopi ... 2ae726fd24

beetle_buggy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот beetle_buggy » Пет 23 май 2008 14:24

знам че си има тема ма няма маи никакво развитие по нея!!!!!! .....още преди да седна да напиша новата тема я изчетох цялата ..... там се обсъжда само тая коруба дето е старата от 1-та страница.... ма да ти кажа изобщо не ми харесва - някои си е оставил ръцете :D:D:D

sniper
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот sniper » Пет 23 май 2008 14:27

Аз по-принцип преди да започна да правя моята машина исках да я правя точно на такова бъги, но после се разобедих, дори съм си купил специална книга от Англия в която са описани всички стъпки за направата на такова бъги от костенурка. Да знаеш, че не е лесно това начинание, но пък с упоритост и достатъчно знания ще се справиш. Важното е да си намериш готина коруба иначе ти да се занимаваш гаранция ти давам, че ще си загубиш много време нерви, а и не е сигурно дали крайния ефект ще е добър-ако мислиш, че имаш нужните знания, умения и време давай. Иначе май някъде бях чул, че в Банкя има някакъв които правил точно такива коруби, но не съм сигурен.
Успех бъгито определено си заслужава усилията.

Потребителски аватар
vurjil
Автомобил:
Двигател:

re

Мнениеот vurjil » Пет 23 май 2008 20:07

ако искаш мога да те заведа в банкя и да говориш с весо фотев!доста е несериозен но има не едно направено с това си изкарва хляба

Потребителски аватар
asentm
airman
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот asentm » Съб 24 май 2008 12:32

момци, моля приказките на тема бъги, в съответния раздел :arrow:
http://forum.vwclub.bg/viewtopi ... 2ae726fd24

Върни се в “Air Cooled & Boxer”