Zdraveite na vsichki nov sum vuv foruma chakam da mi doide edna kostenurka 1300 ot Germania sum si ia poruchal chakam ia s neturpenie :P
Преведи си и мнението на кирилица моля! И дай смисъл на темата, че нещо ми се губи на този етап! mod edit: dobrinb
Добре дошъл NightRider .Нека така да продължават да се увеличават притежателите на тази неповторима кола.Успех ти желая и дано да ти е много читава придобивката
П.п Само да те помоля да прочетеш правилата,както и да пишеш на кирилица
Колега да те попитам ако не е тайна от немското мобиле ли я видя колата или я поръча от някой твой човек там.А и за колко сте я пазарили Замислял съм се много пъти за такава покупка от Германия,но не знам точно как стоят нещата
имам приятел там който си идва всеки месец и му казах да ми намери най-хубавата костенурка.Пращашеми снимки аз си избрах тази която сега чакам пък за парите няма да кажа но изобщо не са малко.А докарването и там оправията с парите се пращат по банков път на собственика и там се уреждат документите и готово. След това просто чакаш да ти я докарат.
Добре дошъл , чес и почитания на, такива хора като тебе, дето внасят коли (и то костенурки) от вънка, дано дойде една наистина добра кола, чакаме с нетърпение снимки...
Добре дошъл колега. И аз съм нов, но с колеги, като тези вув форума се чуствам много по-добре и по сигурен! Та, честито и със здраве да си я ползваш...
Колата е в България преди малко се чух с моя човек минал е Русе и е много изморен от пътя ще се прибере при семейството му ще поспи и утре 12 часа на обяд ще ми я докара с репатрака пред нас!