Аааа - убавец - браво, много радва.
Ми мен пък бад лука ме кефи...де да знам...аз не бих си го сложил де, ама като си я взел така... Верно, не пречи ли на охлаждането?
Как да няма екстри - газова и клима малко ли е?
Колко парички даде за убавеца?
Новата ми голфара - да ви се похваля
- connor cane
- Автомобил:
- Двигател:
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
Много си е добра....само и оправи маската...Честито и със здраве да я караш......
Апропо.....Преди месец тази кола(ясно,че друг е бил шофоьора) се "опита" да ме сгази заедно с кучето на крайморския път.....нещо беше засилена на баира до хотел "Далас".....запомних я защото с тази червена емблема на челото,[b]стиснатите уста на решетката и намръщените вежди ми заприлича на Чапаев преди атаката срещу батюшка Махно
......умната край морето с нея ей!:lol:
Апропо.....Преди месец тази кола(ясно,че друг е бил шофоьора) се "опита" да ме сгази заедно с кучето на крайморския път.....нещо беше засилена на баира до хотел "Далас".....запомних я защото с тази червена емблема на челото,[b]стиснатите уста на решетката и намръщените вежди ми заприлича на Чапаев преди атаката срещу батюшка Махно
......умната край морето с нея ей!:lol:
Последна промяна от joker на Чет 24 юли 2008 16:15, променено общо 2 пъти.
- marianchev
- Автомобил: Passat B5 + B6
- Двигател: AFN + BKP
Благодаря колеги
Има неща които ще ги махна или преправя, днеска врътнах малко извънградско магистрално и хубаво гърми гърнето
Първо да я обслужа откъм ремъци, маслото и филтрите са сменени преди седмица, акумулатора също е нов. Нека да я стегна хубаво и тогава ще мисля за предницата какво да я правя.
Най-важното е че климата си е заводски и си бачка на 6
п.п Жокере, тоя от който взех колата е 84 набор дребен и вижда пътя през волана
Няма значение (може и да чете човека), дано да излезе читав моторя

Има неща които ще ги махна или преправя, днеска врътнах малко извънградско магистрално и хубаво гърми гърнето

Първо да я обслужа откъм ремъци, маслото и филтрите са сменени преди седмица, акумулатора също е нов. Нека да я стегна хубаво и тогава ще мисля за предницата какво да я правя.
Най-важното е че климата си е заводски и си бачка на 6

п.п Жокере, тоя от който взех колата е 84 набор дребен и вижда пътя през волана

Няма значение (може и да чете човека), дано да излезе читав моторя

- marianchev
- Автомобил: Passat B5 + B6
- Двигател: AFN + BKP
АБД-то замина като топъл хляб без пазарлъци. Нямах намерение да сменям колата, но новия (вече) собственик дойде и вика "колко и искаш?" , а аз - "амиии 3600" , почеса се, завъртя се около колата и вика без да е правил оглед , даже и мотора не беше чул "броя ти 3500" , аз туш
и след това
.
Та така........

Та така........