Volkswagen Golf 3

Разкажете, споделете, похвалете се със своя Volkswagen - тук всеки може да има тема
Потребителски аватар
Benz163
Автомобил:
Двигател:

Volkswagen Golf 3

Мнениеот Benz163 » Сря 21 мар 2012 1:28

Здравейте момци :lol:. Казвам се Едмон и съм от Видин, ученик съм още, последна година :roll: Фен съм на Volkswagen от бая време.. В момента карам това скромно Голфче 1992г. 1.9TDI 90 конкорда :banana

тук сложих фолио на задните стъкла +10коня :Mr Green Fun
Изображение

Изображение

Изображение

не е правено много по колата, а има нужда от бая работа :012:

миналото лято се караше с тези BBS-ки (това им е сегашното състояние.. стоят си в мазето от година :Д )

Изображение

ето как стояха на колата
Изображение

,НО една се изкриви и я заваряваха,лепеха.. живо чудо ... В момента ги продавам BBS Ra 15" 4x100 ET35 6jx15 + гумите 195/50, Също така продавам и стария волан от колата.. оригинален за Г3.. някой ако се интересува да драсне :oops:

така за това лято и взех други 15ки отново с гуми 195/50 и онзи ден ги сложих хехехе

ето ги и тях
Изображение

Изображение

бях си взел отдавна и една изчистена решетка и тръгнах да я правя ма я усрах и трябва да я пратя след време да я пръснат :Д
...таа нашите ги блъснали на морето и трябва да се оправя задния десен панел, нова задна броня, нова предна, ляв и десен праг, пребоядисване на задния капак (който е сменен и е с спойлерче от гти, но е Бял, а не слонова кост... :banghead: .. ии трябва да се махне ръждичката по калниците ..

Бая работа малко пари и време. Та както казах ученик съм още и финансите трудно идват :?

:)

Потребителски аватар
dlug
Автомобил: Passat B5.5 2003 1.9 TDI
Двигател: AVB

Re: Volkswagen Golf 3

Мнениеот dlug » Чет 29 мар 2012 1:43

Всичко ще си дойде с времето. Само безаварийни с количката :да:

Последно избутана от Benz163 на Чет 29 мар 2012 1:43.

Върни се в “Моят Volkswagen”