Vw Golf Mk3 Vr6

Разкажете, споделете, похвалете се със своя Volkswagen - тук всеки може да има тема
Потребителски аватар
izzo
Автомобил: 96 Puntamera
Двигател: diesel
Контакти:

Re: Vw Golf Mk3 Vr6

Мнениеот izzo » Пет 31 авг 2012 18:17

bbboiko2004 написа:Под "нищо", нямам на предвид абсолютно нищо, просто незадоволителен ефект. Всеки двигател излиза от завода с фабрични резерви, който с чипа се отключват така да се каже, някой двигатели са изцедени до край и чипа при тях е почти нищожен (Пежо 106 1.6 16v- 7 коня+ на дино). Интересно ми е при VR-a колко са тези резерви. Като си слагал чипа, провери ли колко преди и колко след ? Или усети по добър вървеш в ниските просто ?

Тоест чипа отключва "скрития" потенциал на един фабричен мотор, а? Няма нищо общо с мапване на фюел тримс,
по оптимизирано изгаряне на горивото, и т.н.?
Но пък в същото време ефекта е "незадоволителен"?

Е се бех чел глупости, ама явно човек се учи цял живот :)

И НЕ, не съм усетил по добър "вървеШ" в ниските. Въобще ВР6 не го търси на ниски обороти.
Нямам дайно преди/след чипа, но трее ти кажа че над 3, 3 и нещо развърташе като луд. Тва само с 2.9 интейк.

Потребителски аватар
bbboiko2004
Автомобил: VW Polo 2f
Двигател: 3f - 1993

Мнениеот bbboiko2004 » Пет 31 авг 2012 22:28

Дай да направим разграничение между ремап и чип. Под чип имам на предвид готови настройки, които идват под формата на чип или файл.
Няма да пиша повече просто не виждам смисъл. Написах моето мнение, изведох аргументи оправяйте се.
п.п преди да правиш забележка на някой за правопис си погледни собствения, защото аз пиша от телефон и ползвам креодо-ра а ти ? Без лоши чувства, карайте си бързите VR-и със здраве :beer

Потребителски аватар
izzo
Автомобил: 96 Puntamera
Двигател: diesel
Контакти:

Мнениеот izzo » Пет 31 авг 2012 23:12

bbboiko2004 написа:Дай да направим разграничение между ремап и чип. Под чип имам на предвид готови настройки, които идват под формата на чип или файл.
Няма да пиша повече просто не виждам смисъл. Написах моето мнение, изведох аргументи оправяйте се.
п.п преди да правиш забележка на някой за правопис си погледни собствения, защото аз пиша от телефон и ползвам креодо-ра а ти ? Без лоши чувства, карайте си бързите VR-и със здраве :beer

Ау... нерв ли засегнах, кво? :D

Но съм съгласен, стига спам на човека в темата; без лоши чувства: айде ýa.

Върни се в “Моят Volkswagen”