Дайте мнение

toshara написа:Махни веднага "хромираните" лайстни ,че стоят прекалено грозно...Или поне тази на капака.Извинявам се за острото мнение,не искам да прозвучи като заяждане,но не вярвам някой друг да напише нещо хубаво за тях.
Иначе като цяло изглежда добре![]()
Много безаварийни
Apokaliptiko написа:Преди няколко месеца го купих от човек от клуба ви ,та реших да се регистрирам.
"От клуба ви."-малко тъпо изказване,без да се сърдиш.Клубът и за теб стана място за информация.
Иначе,само да те радва ти пожелавам.За предният собственик,съм виждал негови мнения и мога да кажа,че си е гледал автомобилът.
Stoyanov_Vw написа:Apokaliptiko написа:Преди няколко месеца го купих от човек от клуба ви ,та реших да се регистрирам.
"От клуба ви."-малко тъпо изказване,без да се сърдиш.Клубът и за теб стана място за информация.
Иначе,само да те радва ти пожелавам.За предният собственик,съм виждал негови мнения и мога да кажа,че си е гледал автомобилът.
За момент си помислих, че става дума за твоя B5 и изтръпнах..
Apokaliptiko написа:Иначе,само да те радва ти пожелавам.За предният собственик,съм виждал негови мнения и мога да кажа,че си е гледал автомобилът.
Apokaliptiko написа:Stoyanov_Vw написа:Apokaliptiko написа:Преди няколко месеца го купих от човек от клуба ви ,та реших да се регистрирам.
За момент си помислих, че става дума за твоя B5 и изтръпнах..
И да е моя?Къде му е лошото?Не мисля да я продавам,всичко много ново е неиздръжливо.Извинявам се на колегата за поста си в неговата тема.
mili 75 написа:toshara написа:Махни веднага "хромираните" лайстни ,че стоят прекалено грозно...Или поне тази на капака.Извинявам се за острото мнение,не искам да прозвучи като заяждане,но не вярвам някой друг да напише нещо хубаво за тях.
Иначе като цяло изглежда добре![]()
Много безаварийни
Колега нещо проблеми ли имаш с лайстните, не ти харесват значи а ? Пише бившия собственик на колата.Извинявам се за острото мнение, не искам да звучи като заяждане, но ми чудно как така раздаваш мнения на естет, предвид това което си снимал, че караш.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта