:arrow Фолксваген Фолклорен Събор Узана 22-23.08.2025: Важна информация!

Мойто Голфче =] The Grey

Разкажете, споделете, похвалете се със своя Volkswagen - тук всеки може да има тема
bru7al
Автомобил:
Двигател:

Мойто Голфче =] The Grey

Мнениеот bru7al » Вто 01 яну 2013 20:06

Здравейте колеги :) Искам първо да ви поздравя с настъпването на новата година и да ви пожелая предимно здраве (знаете защо) , щастие, късмет и само стойностни хора около вас!!! С нетърпение чакам събора на форума да си напълна душицата и очетата :lol:
И сега за мен настъпи дългоочаквания момент да се :yahoo: ПОХВАЛЯ :yahoo: ... да точно така, преди около 3 месеца си купих, сам, първата собствена кола. Ама страхотно чувство, особено като първата ми кола е точно моята мечта .Още когато слязох на земята от Ауди S8, RS6, RS4 и също Phaeton 6.0 W12 и т.н., Голфи си ми е на сърце точно с този цвят и този двигател (AGU). Преди да взема точно тази кола аз буквално заспивах във форума на любимата марка ... изчетох много, и от тук черпих важна информация за колите които гледах. И сега с много голям мерак давам последните си пари за сбъднатата ми мечта. Благодарение на вашия опит и споделеното от вас тук, малко или много вие ми помогнахте в избора. Едно голямо ЕВАЛА и благодаря ... и също така ви моля да не ми се сърдите за поредицата, може би глупави въпроси който ще задавам, защото съм много нахъсан но и мнооого зелен :lol: :)
Има няколко неща, които при първа възможност ще пипна тук-там, но на този етап така можете да го срещнете по софийските улици :lol:
3 снимки от коледното обикаляне по планините ...

Изображение
Изображение
Изображение

и една вечерна ...
Изображение

Потребителски аватар
stefanvwto
Автомобил: vw golf 3
Двигател: 1Z

Re: Мойто Голфче =] The Grey

Мнениеот stefanvwto » Сря 02 яну 2013 7:31

Честито колега,голфа е чудесен със здраве да си го караш и успехи за напред :beer

Потребителски аватар
ABF95
Автомобил: Golf 3 GTI 16V
Двигател: ABF 1995

Мнениеот ABF95 » Сря 02 яну 2013 8:07

Честито! Много безаварийни километри и много да те радва :dance:
Цвета радва много.

dobri39999
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dobri39999 » Сря 02 яну 2013 23:30

честито колега много добре изглежга голфчето с здраве да си го караш и много безаварийни километри :lol:

Потребителски аватар
Luciano
Автомобил: Golf IV
Двигател: 1.9TDI AHF
Контакти:

Мнениеот Luciano » Сря 02 яну 2013 23:47

За цвета не знам, ама номера е :bowdown
Честито, със здраве да го караш!

Потребителски аватар
GTI1.8
Автомобил: Golf mk2 GTI
Двигател: PB 1990

Мнениеот GTI1.8 » Чет 03 яну 2013 0:17

Първо добре дошъл сред нас,да ти е честита красивата 4-ка да си я караш със здраве най - важното да те радва много и да си я караш безаварийно задължително.Всеки един от нас малко или много ще помагаме с каквото можем.И ще те чакаме на последната неделя от месеца на срещата да видим красавицата.

Поздрави и успех.

bru7al
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bru7al » Вто 29 яну 2013 21:40

Много ме е яд и много се извинявам. Не съм видял за срещата, а ми е мерак да разгледам возилата на колегите и да взимам акъл от вас ... ще гледам да не пропускам следващата среща, но ако някой се сети нека драсне едно ЛС :) и много благодаря на колегите за пожеланията :lovevwclubbg живи и здрави :lovevwclubbg

Върни се в “Моят Volkswagen”