Здравейте колеги

Искам първо да ви поздравя с настъпването на новата година и да ви пожелая предимно здраве (знаете защо) , щастие, късмет и само стойностни хора около вас!!! С нетърпение чакам събора на форума да си напълна душицата и очетата
И сега за мен настъпи дългоочаквания момент да се

ПОХВАЛЯ

... да точно така, преди около 3 месеца си купих, сам, първата собствена кола. Ама страхотно чувство, особено като първата ми кола е точно моята
мечта .Още когато слязох на земята от Ауди S8, RS6, RS4 и също Phaeton 6.0 W12 и т.н., Голфи си ми е на сърце точно с този цвят и този двигател (AGU). Преди да взема точно тази кола аз буквално заспивах във форума на любимата марка ... изчетох много, и от тук черпих важна информация за колите които гледах. И сега с много голям мерак давам последните си пари за сбъднатата ми мечта. Благодарение на вашия опит и споделеното от вас тук, малко или много вие ми помогнахте в избора. Едно голямо
ЕВАЛА и
благодаря ... и също така ви моля да не ми се сърдите за поредицата, може би глупави въпроси който ще задавам, защото съм много нахъсан но и мнооого зелен

Има няколко неща, които при първа възможност ще пипна тук-там, но на този етап така можете да го срещнете по софийските улици
3 снимки от коледното обикаляне по планините ...

и една вечерна ...