Благодаря колеги за пожеланията И това за звяра в овча кожа си е горе-долу истина На обикновен вид нормален Голф ама като го настъпя си върви стабилно Малко в повече папка, но това си идва от крака
Най-сетне разкрасих предницата малко фаровете за мъгла са втора ръка, и не са в перфектно състояние, но вършат работа и съм доволен. След 2 часа монтиране по български начин (без да свалям бронята) фаровете бяха монтирани.
Всичко от това което си написал се монтира елементарно така че няма да срещнеш затруднения.Всичко е на щипки,само със мигачите трябва да внимаваш,да не олющиш боята докато ги вадиш
Ето и малко снимчици отвътре и отвънка след като я търках 1 час и си остана мръсна... Предишния собственик (турчин) просто не я е мил откакто я е купил колата.. то чак се е наслоило . Но все пак е по добре от преди. Тия дни си чакам и частите за тунинга
И аз викам темата да се затвори понеже гледам няма интерес пък и с този бюджет доста бавно ще вървят промените. Благодаря на всички колеги проявили интерес към ГоУф-чето
Това е раздел в който можеш да покажеш своята кола дори без да правиш изобщо промени по нея. А за интереса ето че аз съм погледнал какво ново си постнал. Така че и много други ще го направят