) е без пари. Приемам всякакви предложения за тунинг (ако има такива) на двигателя и окачването без да подменям всичко разбира се. Наистина моля Голф 3 1.9 cl - възможност за тунинг
Голф 3 1.9 cl - възможност за тунинг
Първо искам да се извиня ако има друга подобна тема, но доста търсих и нищо не намерих
.Към въпроса имам голф 3 1993 година 1.9 cl дизел. Има доста километри и ръжда по нея, но (за мен поне
) е без пари. Приемам всякакви предложения за тунинг (ако има такива) на двигателя и окачването без да подменям всичко разбира се. Наистина моля
не пишете коментари като "смени колата" и подобни.
) е без пари. Приемам всякакви предложения за тунинг (ако има такива) на двигателя и окачването без да подменям всичко разбира се. Наистина моля - stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Re: Голф 3 1.9 cl - възможност за тунинг
Ако има доста ръжда по нея не виждам смисъл изобщо да се прави по-различен от рат-стайл тунинг...
Като видя някой изгнил кош с лети джанти амнайсе цола и гуми 8-ма употреба с брони и спойлери правени в час по трудово няма да ти казвам какви чувства ме обземат
Карай докато се разпадне и през това време събирай пари за читав автомобил 
Като видя някой изгнил кош с лети джанти амнайсе цола и гуми 8-ма употреба с брони и спойлери правени в час по трудово няма да ти казвам какви чувства ме обземат
Карай докато се разпадне и през това време събирай пари за читав автомобил 
Последна промяна от stefan4o на Вто 30 апр 2013 21:45, променено общо 1 път.
- Mario951
- Автомобил:
- Двигател:
Какъв е тоя cl дизел?
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Първо оправи ръждата и последиците от многото километри, после питай за тунинг.