Новият ми автомобил
- red_vento
- Автомобил: Vw Vento
- Двигател: AAM
Re: Новият ми автомобил
Нова цена 7250лв спешно.
Браво колега , наистина много труд си положил , за да я качиш пак на пътя.. Кофти е да се разделиш със кола която си и върнал живота така да се каже, но според мен цената която си обявил е доста голяма. Всеки втори човек гледа цената на един автомобил не оценява труда и всичките неща които си сменил и платил.
Успех ти пожелавам със продажбата,дано се намери някои истински ценител на такъв красив Автомобил 

- red_vento
Колега това е примерна цена на място се коментира и се разбира с клиента ако някой желае :)
- red_vento
Колеги спешно съм принуден да продам колата :( цената е 7000лв
Колата има гражданска отговорност и пълно автокаско към АРМЕЦ. сменено е масло и всички филтри, ремонтирано е всичко по ходовата част.
Колата има гражданска отговорност и пълно автокаско към АРМЕЦ. сменено е масло и всички филтри, ремонтирано е всичко по ходовата част.
- red_vento
Крайна цена 6000 лв

- kriso_g
- Автомобил: MK4 1.8T
- Двигател: AUM
Айде и аз пиша в тази тема макар и по не хубав повод
днес гледах въпросната кола от тази обява,като не се представих,че съм от форума
http://www.cars.bg/c442136
колегата докара колата и точно след 10 мин говорене и огледи си стиснахме ръцете,като ми казваше,че колата е от Швейцария...въпреки,че беше с табло в мили за което той каза,че е сменил защото е по новото...та за това
ок..разбрахме се и дори 2 пъти му предлагах капаро да не би нещо да не стане до утре докато дойде време за нотариус
прибрах се в къщи и показах обявата на друг колега от форума който се сети,че е гледал тема във форума за бора 1.8Т която всъщност трудно се намира....еми отворих темата и на пръв поглед само забелязах,че стоповете са еднакви...обаче колегата накрая на темата е пуснал снимки на колата вече регистрирана със софийски номер.Отварям и обявата гледаме 4 човека същия номер
Швейцарската кола стана изведнъж Англичанка
а аз бях готов и капаро да му дам и да му дам и всичките пари само и само да ми я запази до следващия ден...
Все пак после човека ми се обади и ми се извини...но при свършен факт...
пиша това заради хората след мен на който колата може би ще им хареса защото е наистина хубава,но с обръщан волан за което собственика не казва...
Много ни хареса колата,но уви... дано поне от сега нататък да човека да си казва всичко,защото ако аз не бях регистриран във форума утре щях да карам уж Щвейцарска бора...
и след това пак щях да намеря тази тема в която сега пиша и тогава вече не знам какво щеше да стане
Поздрави и лека вечер от мен
днес гледах въпросната кола от тази обява,като не се представих,че съм от форума
http://www.cars.bg/c442136
колегата докара колата и точно след 10 мин говорене и огледи си стиснахме ръцете,като ми казваше,че колата е от Швейцария...въпреки,че беше с табло в мили за което той каза,че е сменил защото е по новото...та за това
ок..разбрахме се и дори 2 пъти му предлагах капаро да не би нещо да не стане до утре докато дойде време за нотариус
прибрах се в къщи и показах обявата на друг колега от форума който се сети,че е гледал тема във форума за бора 1.8Т която всъщност трудно се намира....еми отворих темата и на пръв поглед само забелязах,че стоповете са еднакви...обаче колегата накрая на темата е пуснал снимки на колата вече регистрирана със софийски номер.Отварям и обявата гледаме 4 човека същия номер

Все пак после човека ми се обади и ми се извини...но при свършен факт...
пиша това заради хората след мен на който колата може би ще им хареса защото е наистина хубава,но с обръщан волан за което собственика не казва...
Много ни хареса колата,но уви... дано поне от сега нататък да човека да си казва всичко,защото ако аз не бях регистриран във форума утре щях да карам уж Щвейцарска бора...

Поздрави и лека вечер от мен

- basata-user
- Автомобил: pasat b5
- Двигател: 1.8T AEB
- Контакти:
колега лично познавам колегата red_vento и мога да кажа че е голям пич
ако си се представил че си от форума гарантирам ти че е щял да ти каже че колата е англичанка 
лично знам колко пари нерви и хубави части са вложени в колата

лично знам колко пари нерви и хубави части са вложени в колата

- Freakylol
- Автомобил:
- Двигател: asz++
А защо трябва да каже, че е от форума та да не го лъже? 

- monstertrush
- Автомобил: GOLF 3 1.6
- Двигател: ABU 1993
А какво значение има за теб, че колата е с обръщан волан???
Направена ли е като хората? ДА. Оле какви сте, айде иди до първата автокъща сега и си вземи бараката от Швейцария, щото там нали са по-хубави колите...
Направена ли е като хората? ДА. Оле какви сте, айде иди до първата автокъща сега и си вземи бараката от Швейцария, щото там нали са по-хубави колите...

- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
Веднага нападате колегата
Той иска да каже, че му е спестена информация за колата! А не, че колата не е читава! Макър никой от продавачите не казват цялата история на колата, това се знае! Но колегата си е помислил, че като е от форума, ще му я даде сигурно с пълен резервоар!
Не знам, защо се е отказал колегата, но явно защото е лъган!
Но това, че колегата е от форума, нищо не значи! Според мен излишни писания, че едва ли колегата е искал да го метне

Не знам, защо се е отказал колегата, но явно защото е лъган!
Но това, че колегата е от форума, нищо не значи! Според мен излишни писания, че едва ли колегата е искал да го метне

- kriso_g
- Автомобил: MK4 1.8T
- Двигател: AUM
Колата на мен и още 3-ма човека ни хареса!Написал съм го и в първото ми мнение...отказах се заради това,че колегата ме излъга така гадно.
Казах му и на него...ако ми беше казал като човек,че колата е обръщана може би след малко по обстоен преглед щях да я купя отново

Въпреки всичко той ми се извини като мъж и в момента отново съм в размисли и страсти за покупката й
но със едно голямо едно наум 

Казах му и на него...ако ми беше казал като човек,че колата е обръщана може би след малко по обстоен преглед щях да я купя отново

Въпреки всичко той ми се извини като мъж и в момента отново съм в размисли и страсти за покупката й

- nikolai_an
- Автомобил:
- Двигател:
явно и тук има мошеници.........много подла постъпка 

- Vidol Nikolov
- Автомобил: Jetta 1.6
- Двигател: PN
Човека не е казал,защото е пълно с ей такива като вас дето като чуят за обръщан волан имат чувството че са ги Еб@ли.
Кво ви дреме,че е обръщана,като е кадърно направена.
Те половината кочини по къщите са бити челно и размазани,вие циврите за волана.Айде идете купете кяласка от някоя къща на реални 138000км перфектна.
Егати тесногръдите цивриви женички сте
Кво ви дреме,че е обръщана,като е кадърно направена.
Те половината кочини по къщите са бити челно и размазани,вие циврите за волана.Айде идете купете кяласка от някоя къща на реални 138000км перфектна.
Егати тесногръдите цивриви женички сте
- 110afn
- Автомобил: Audi A6
- Двигател: AFN
Имал съм вземане-даване с продавача очи в очи. Много точно и приятно момче. Вярно поувлякъл се е с тая Швейцария, но както казаха и други колеги колата е обърната грамотно. Само ще ви кажа, че от мен взе цяла шофьорска седалка само за да си направи неговата основа отдолу като хората. Колата си я правеше за него си