скоро ще има нови снимки приемам всякакви идеи и коментари
и бих оправил тенекиите около десния калник 

snupeca написа:Ти си знаеш към какъв вид се стремиш, но аз спешно бих разкарал стоповетеи бих оправил тенекиите около десния калник
друго което има по колата е изгнило тук там но като цяло салона и боята са много добре и не приемам това за стоповете че не се връзват на колата защото на живо си изглежда много добре :)Ms|XaXo написа: и не приемам това за стоповете че не се връзват на колата защото на живо си изглежда много добре :)

Но все пак ти си преценяваш 
остана да сложа един потунциометар и реостат и съпротвление :) ще има още много неща за правене (капачето го няма защото незнам каде съм го оставил иначе си го има) следващото нещо което ще се прави по интериора е музиката окабеляване и така нататак за сега е това иначе като двихател ходова част е добре може да се окаже рейка за смяна но тя няма достатачно хидравлична течност като налея ще кажа резултата :)
Ms|XaXo написа:Та какво им има на стоповете не мога да разбера..
Отдавна мина модата на "Cовалка-look" голфовете, щом ти харесват не ги сменяй, но не се и засягай на отрицателните мнения по темата. По-добре стоков вид от зле направен "тунинг" 
ако приемаш съвети my heart iS iCe написа:Колега, честита придобивка настаро!
Със здраве да си я шофираш!
И един съвет от мен! Преди да почнеш да влагаш в тази кола, я огледай за гнило!
Ако всичко е тръгнало направи си сметка, колко ще ти излезе за кърпене, и дали си струва да я правиш (тунинговаш)! Прави я както ти решиш, не я прави за хората! Защото ще я караш ти

Потребители, разглеждащи този форум: PlamenDimitrov1 и 22 госта