Кой ме кара да го отварям тоя шибидах сега... Та, да трябва да го оправя, за да не ми пропуска вода. Няма да го залепя. Тъп но упорит съм. Не е по-инат от мен
, а снимки утре на светло - ОБЕЩАВАМ!!!
Кой ме кара да го отварям тоя шибидах сега... Та, да трябва да го оправя, за да не ми пропуска вода. Няма да го залепя. Тъп но упорит съм. Не е по-инат от мен
, а снимки утре на светло - ОБЕЩАВАМ!!!

Направо не знам. Сега още маса пари ще се налеят, но нямам избор. Тройчо трябва да се върне с чест на пътя без тропане. (не, че в момента е спрял или не се движи де, но тропа
)
Тъй като в багажника масата на ключалката, която е, нещо не работеше и днес се поразчовърках, та свалих цялата ключалка, свалих щипчицата и естествено беше се поокислила, а и отделно не даваше никакъв контакт вътре крачетата. Оправих го това и светна както си трябва. Така де, ама нещо не ме топлеше това кандилце и имах още един същия плафон от друг Гофл, който го сложих от дясната страна. Сега съм с 2. В момента разликата е осезаема и се ВИЖДА в този багажник. Утре натънмо може и снимки да ви направя да видите какво стана всъщност. 

Та крайния резултат е това - 
) - 
Защо не сложиш диоди и в предните бленди се едно са дневни светлини

Ще е различно и да си имам "споменче". 

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 24 госта