моят Голф 3 Живко

Разкажете, споделете, похвалете се със своя Volkswagen - тук всеки може да има тема
Потребителски аватар
Rad3v
Автомобил: Vw Golf 4 TDI
Двигател: ARL 2000g
Контакти:

Re: моят Голф 3 Живко

Мнениеот Rad3v » Пон 05 май 2014 20:52

За това сме на този хал ( като цяло държавата ) има закони, но не се спазват :death бил на 15 и можел да кара, ама нямал кникжка :death :death :death :death :death :death Верно че книжката не карала колата, но поне изкаран курс да имаш, то всеки е карал на село с тате или без него, но съвсем друго е да караш в градски условия. Аз като шофьор 5 години активен, а и това ми е работата миналото лято за 1-ви път карах в София и се шашнах, даже изтървах един светофар. За шофиране си трябва практика, а ти на 15 няма как да я придобиеш на село или из квартала или т.н. КОЛЕГИ МИСЛЕТЕ И ЗА ДРУГИТЕ НА ПЪТЯ ВСЕ ПАК НЕ СТЕ САМИ!!!!!!!

Потребителски аватар
Koko95
Автомобил: MK4 TDI
Двигател: ATD

Мнениеот Koko95 » Пон 05 май 2014 23:08

Имам книжка вече от почти година , карал съм по село и в махлата без книжка , нещо което ми е помогнало много! Сравнение с другите млади шофьори имам много изградени навици , рефлекси и прочие. А и картинг състезанията помагат :c020 . По вашата логика ако прочетете в рали форума кой кога е почнал да кара ше ви се дореве! :mhihi

Потребителски аватар
G-HELL
Автомобил: Golf MKIII
Двигател:

Мнениеот G-HELL » Пон 05 май 2014 23:14

То и аз на 14-15 години като бях вземах москвича на баща ми когато е нощна смяна... кога беше то това преди 10 години на келешки акъл :D

Та сега по темата: Тези фарове заводските двусекционни на Г3 ли са и какво си закрепил ейнджълите

Потребителски аватар
plamen-roni
Автомобил: SEAT EXEO TDI
Двигател: CAGC-2010

Мнениеот plamen-roni » Вто 06 май 2014 18:41

Koko95 написа:Айде да не слагаш сички под един знаменател? Мен не помня да са ме давали по новините! Да чукна на дърво от както съм се научил да карам до сега (вече над 30.000км след книжката) не съм имал удари .. е само съм подпирал колата като паркирам :mhihi

Много се извинявам , че така те обидих , не знаех че с шофиране на село и из махалата се става рали шампион. Много ми е интересно ако те спра за проверка и да видя как ще ми обясниш , че книжката не кара колата :Mr Green Fun

Потребителски аватар
Johnsword
Автомобил: Passat B3
Двигател: 1.8 RP1991

Мнениеот Johnsword » Вто 06 май 2014 18:54

Незнам за какво спорите за тези глупости.. всеки е карал като малък, всеки малко или много преувеличава, квото и да показваш, клип, снимки на 15 си все още неопитен, но си със самочувствието, че си цар.. лично аз, карал съм 1 път в града, значи връткав съм, практиката си му е майката ! Тук на ку*Валък, на тежкарлък, на гяволък може да се научим взаимно, но шофирането трябва да ти идва от вътре. Аз например карах 1 волво FH12 с ремарке, не се фукам, не се хваля, не съм казал, че съм най-добрия, но съм запознат малко или много.. ето клип ако евентуално някого не вярва.. (София складовете до летището) https://www.youtube.com/watch?v=uqnK9iDqWMU въртя се постоянно покрай тираджий и опитни шофьори и много съм разбрал на теория, практиката я има доста честичко из уличките. Колеги (набори) Не се правете на мъже карайте си на село, изчакайте докато бъдете упълномощени от ДАИ и КАТ и прочие и се връткайте тогава,както ще направя и аз :th_up . Не бива заради вашите простотий и шофьорски умения да пострадат финансово и физически някой хора. :th_up

Потребителски аватар
Koko95
Автомобил: MK4 TDI
Двигател: ATD

Мнениеот Koko95 » Вто 06 май 2014 23:00

plamen-roni написа:Много се извинявам , че така те обидих , не знаех че с шофиране на село и из махалата се става рали шампион. Много ми е интересно ако те спра за проверка и да видя как ще ми обясниш , че книжката не кара колата :Mr Green Fun

Я кажи каде казах че се става рали шампион? :gruebel Не се обиждам защото не се познваме , но е крайно глупаво да сложиш сички под един знаменател защото са много малко хората който не са сядали в кола преди да се качат на учебната :smile . А ако желаеш заповядай в Видин да ме провериш или тук в Испания :col01cop .

Саши не хвали тираджийте че като се качат на кола правят само кавалски изпълнения :beat_butt2

От мен е това че усрахме на малкия темата , някой има нещо да ми допълни да заповяда на ЛС :c022

Потребителски аватар
Marto_cafeto
Автомобил: Peugeot 307
Двигател:

Мнениеот Marto_cafeto » Сря 07 май 2014 9:02

Колега,според мен сложи бели,ще е доста по-хубаво :th_up .

Към колегите от по-горе. Аз съм карал много пъти като малък,не е геройство защото ако стане някоя злопоука после става мазало. Едни приятели които нямат 17 са ми карали колата стотици пъти вече и никой не ни е спирал и мога да твърдя,че тези младежи карат по-добре и от мене. По спешност ми се е налагало да ме карат,все едно,че ме вози професионален шАфьор. СПирам да пиша,че изцапахме темата на момчето :th_up

Потребителски аватар
muns61
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот muns61 » Сря 07 май 2014 9:50

Koko95 написа:Айде да не слагаш сички под един знаменател? Мен не помня да са ме давали по новините! Да чукна на дърво от както съм се научил да карам до сега (вече над 30.000км след книжката) не съм имал удари .. е само съм подпирал колата като паркирам :mhihi

Никога не е късно да влезеш в новините с този акъл. И е възможно да е в дует с някой 15-годишен Шумахер, с червени ангелски очи, на нерегулирно кръстовище...

Върни се в “Моят Volkswagen”