MK4 TDI Испанеца
- Koko95
- Автомобил: MK4 TDI
- Двигател: ATD
Re: MK4 TDI Испанеца
Какво мислите за тези джанти http://www.milanuncios.com/llantas-de-aleacion/llantas-s3-en-17-5x100-en-verde-oferton-100043457.htm . Някой може ли да даде снимки на 4ка с такива джанти? 

- kgdim
- Автомобил: MK4 Black ...
- Двигател:
Ето така
- Koko95
- Автомобил: MK4 TDI
- Двигател: ATD
По колата нищо ново освем повече километри на километража , днес само и обслужих спирачките и малко козметика за апаратите. Отпред е с нови дискове и отзад предишния майстор беше разбъзикал апаратите и беше лабава ръчната и го орпавихме.

А да и си допълних липсващите тапи на болтовете , подарък от шефа
.
По колата до септември освем обслужване друго не мисля да правя , събирам пари за другата кола в България.
За тази съм замислил друго окачване джанти 18" и други фарове. Фарове мислех бош да търся но 2ра ръка ако има то е само ляв или десен и никога няма баласт. А комплект нови са 1200 евро пари който не ми се дават за 2 фара

А да и си допълних липсващите тапи на болтовете , подарък от шефа

По колата до септември освем обслужване друго не мисля да правя , събирам пари за другата кола в България.
За тази съм замислил друго окачване джанти 18" и други фарове. Фарове мислех бош да търся но 2ра ръка ако има то е само ляв или десен и никога няма баласт. А комплект нови са 1200 евро пари който не ми се дават за 2 фара