Браво количката е много хубава с здраве да си я караш .Браво че си взел SDI много добър мотор и здрав ,а за това 3 цилиндрово TDI .Направил си правилния избор Поздрави .
Колега тези километри са нищо за този мотор ,има голям ресурс няма какво да го мори ,имам предвид турбо. А на това купенце този мотор му е супер . Карай си го с здраве и без грижи .Поздрави
За ресурсът съм съгласен,все пак е чист дизел. Но задкурмилното устройство може да е по-големия "уморител" на тези мотори не само турбото и това важи за всяка една кола.Зависи от начина по който се ползва.Иначе в ниските и за предимно градско каране неможеш да ме убедиш че SDI е по-добре от TDI.Просто турбото те издърпва по-бързо.
Здравейте след смяната на маслото са изминати малко над 3000 км но сякаш мотора стана по шумен.Имайки предвид че маслото е наливно Texaco не е толкова учудващо.Някой може ли да ми препоръча от кой магазин в Стара Загора бих могъл да си купя по добро масло и все пак на приемлива цена.Предложиха ми някакво масло "Манол" но не съм го чувал и не знам дали е хубаво ,някой ако знае нещо за него моля да сподели.Мерси предварително!
Здравейте,започнах малък проект свързан с по сериозно озвучаване на полото тъй като има говорителчета само в предните врати.След свалянето на задните кори видях че няма никаква шумоизолация и се виждат ламарините на купето.Във форума попаднах на това http://www.ipka.biz/prices/PDF/KFLEXHDUCT07.pdf и смятам ,че е доста подходящо за целта.Въпроса ми е някой знае ли магазин в Стара Загора от където бих могъл да си закупя подобна самозалепваща се материя?
Нещо ново.. бях запланувал да купя лети джанти 15 ки но се оказа че радиатора на климатика е пукнат и други неща по окачването се наложи да бъдат подменени и общо взето джантите останаха на заден план.Реших и да сложа по добра шумоизолация но не мога да намеря такава каквато съм описал в по горния пост.И от към озвучаването полото си има ново сд Alpine и съм му приготвил 2 говорителчета blaupunkt 3 лентови по 8" но ми се иска да запазя оригиналния вид на колата и не искам да режа задната кора и мисля начин къде да ги скрия да не се виждат но не мога да им намеря място.Като цяло това е.
На четиривратите е предвидено да са на задните врати говорителите.Несъм отварял да гледам дали има кабели но знам че там им е мястото. На двувратите няма ли предвидено на страничните панели до задният ред седалки ? Нещо подобно на бмв купетата както е направено.
ПС :Какво сменя по окачването колега? Не и ли е още рано на тази кола да се ремонтира ходовата част.
Няма абсолютно нищо зад кората,само гола ламарина.Поръчах си от представителство на фолксваген 2 да ги нарека "пластмаси" в които се поставят говорители но мисля че вътре ще се поберат може би 6 инчови , за съжаление това го разбрах чак като пристигнаха и не знам какво да ги правя.Иначе по окачването ми смениха маншон на външно каре,някакъв накрайник на щанга и още 1,2 неща в момента не се сещам.