Моята нова всекидневка :)
- zzzzzzz
- Автомобил: Golf Mk3
- Двигател: ADD
Re: Моята нова всекидневка :)
Ко речи ?! 

- yoan4o
- магистрален бандит
- Автомобил: 2018 Arteon R 335 + 2017 e-Up
- Двигател: Много газ и всичко ток
Модерни станаха тия яхтинг ножове.....
Аз моя го събирах на парчета и едни майсторчета го лепиха, правиха, ама накрая застана.
Значи тва животно Яхтинг е модел на Г3 за Италиянския пазар, САМО.
Прави се от 96-98г. и е само комби.
Отличава се от стоковото комби по решетката, ножа, заден спойлер на багажника и една допълнителна добавка на багажната врата.
Всички тия елементи са се произвеждали от една Италиянска тунинг фирма за Фолксваген или по-специално за тоя модел и нямат ФВ номер. Затова са и толкова редки. Фирмата е Autotest.
Ето тука има малко инфо у Фейсбука - https://www.facebook.com/Golf3YachtingVariant/info
Аз моята решетка я търсих с години.

Аз моя го събирах на парчета и едни майсторчета го лепиха, правиха, ама накрая застана.
Значи тва животно Яхтинг е модел на Г3 за Италиянския пазар, САМО.
Прави се от 96-98г. и е само комби.
Отличава се от стоковото комби по решетката, ножа, заден спойлер на багажника и една допълнителна добавка на багажната врата.
Всички тия елементи са се произвеждали от една Италиянска тунинг фирма за Фолксваген или по-специално за тоя модел и нямат ФВ номер. Затова са и толкова редки. Фирмата е Autotest.
Ето тука има малко инфо у Фейсбука - https://www.facebook.com/Golf3YachtingVariant/info
Аз моята решетка я търсих с години.

- zzzzzzz
- Автомобил: Golf Mk3
- Двигател: ADD
В първия момент си помислих, че Илиян нещо се бъзика с некви яхти.
... След такава презентация на тая крайно рядка част, Иво, паркирай само на охраняеми места 

- ivostefanov
- Автомобил: Audi A4
- Двигател:
Толкова рапидки и нитове има по него,че като го закачих изкъртих захващането на ножа към бронята и самата нея 

- Johnsword
- Автомобил: Passat B3
- Двигател: 1.8 RP1991
Голфа е невероятен, като гледам през колко работи си минал и колко ядове си бралл.. не е истина.
Единствено не ме кефи, че 6те гърла лапат газ
Иначе всичко друго е перфе 

- iliankocov
- Автомобил: Golf 2 Edition One
- Двигател: PF 1990 NZ 1991 KR 1991 BMP 2007
Johnsword написа:единствено не ме кефи, че 6те гърла лапат газ
При цена на бензина по - висока от 2.60 за литър, ти какво искаш да лапат? Все пак пише "Моята нова ВСЕКИДНЕВКА"
- Johnsword
- Автомобил: Passat B3
- Двигател: 1.8 RP1991
Като се сетя колко е вкарал в нея.. това е много бензин, но няма да спорим колата си е негова да е кара както иска 

- ivostefanov
- Автомобил: Audi A4
- Двигател:
Въпроса с парите наляти в колата и газта бяха въз основа на тази моя тема и по точно кола която беше планувана за експонат пред който да си пия бирата чат пат вечер http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=53&t=289091
но така и не довърших
Та тази реших да е заместител на другата но с малката разлика да и се радвам всеки ден,да ми е кеф да се возя в нея и не на последно място удоволствието да те сочат с пръст всеки ден
То и мисля,че няма човек от София който да не ме е засичал поне веднъж.
Но тъй като работа ми е свързана с много каране в София(70-120км. дневно) просто няма как да наливам 13/100 по 2.90лв.,то има как но всичко останало нямаше да е така както е сега,в смисъл подръжката и всичко което съм взел по нея и продължавам да взимам.
С други думи колата се кара много и съответно няма нещо което не е сменено по нея или да се счупи и да не се смени веднага,има много VR-и дето почти не се карат и само името им е VR6 па нека да са си на бензин само
но така и не довърших

Та тази реших да е заместител на другата но с малката разлика да и се радвам всеки ден,да ми е кеф да се возя в нея и не на последно място удоволствието да те сочат с пръст всеки ден

То и мисля,че няма човек от София който да не ме е засичал поне веднъж.
Но тъй като работа ми е свързана с много каране в София(70-120км. дневно) просто няма как да наливам 13/100 по 2.90лв.,то има как но всичко останало нямаше да е така както е сега,в смисъл подръжката и всичко което съм взел по нея и продължавам да взимам.
С други думи колата се кара много и съответно няма нещо което не е сменено по нея или да се счупи и да не се смени веднага,има много VR-и дето почти не се карат и само името им е VR6 па нека да са си на бензин само

- kaiser666
- Автомобил: Bmw E34
- Двигател: M20B20