Моята нова всекидневка :)
- zzzzzzz
- Автомобил: Golf Mk3
- Двигател: ADD
Re: Моята нова всекидневка :)
Ко речи ?! 

- yoan4o
- магистрален бандит
- Автомобил: 2018 Arteon R 335 + 2017 e-Up
- Двигател: Много газ и всичко ток
Модерни станаха тия яхтинг ножове.....  

Аз моя го събирах на парчета и едни майсторчета го лепиха, правиха, ама накрая застана.
Значи тва животно Яхтинг е модел на Г3 за Италиянския пазар, САМО.
Прави се от 96-98г. и е само комби.
Отличава се от стоковото комби по решетката, ножа, заден спойлер на багажника и една допълнителна добавка на багажната врата.
Всички тия елементи са се произвеждали от една Италиянска тунинг фирма за Фолксваген или по-специално за тоя модел и нямат ФВ номер. Затова са и толкова редки. Фирмата е Autotest.
Ето тука има малко инфо у Фейсбука - https://www.facebook.com/Golf3YachtingVariant/info
Аз моята решетка я търсих с години.

Аз моя го събирах на парчета и едни майсторчета го лепиха, правиха, ама накрая застана.
Значи тва животно Яхтинг е модел на Г3 за Италиянския пазар, САМО.
Прави се от 96-98г. и е само комби.
Отличава се от стоковото комби по решетката, ножа, заден спойлер на багажника и една допълнителна добавка на багажната врата.
Всички тия елементи са се произвеждали от една Италиянска тунинг фирма за Фолксваген или по-специално за тоя модел и нямат ФВ номер. Затова са и толкова редки. Фирмата е Autotest.
Ето тука има малко инфо у Фейсбука - https://www.facebook.com/Golf3YachtingVariant/info
Аз моята решетка я търсих с години.

- zzzzzzz
- Автомобил: Golf Mk3
- Двигател: ADD
В първия момент си помислих, че Илиян нещо се бъзика с некви яхти.   ... След такава презентация на тая крайно рядка част, Иво, паркирай само на охраняеми места
  ... След такава презентация на тая крайно рядка част, Иво, паркирай само на охраняеми места  

... След такава презентация на тая крайно рядка част, Иво, паркирай само на охраняеми места
- ivostefanov
- Автомобил: Audi A4
- Двигател:
Толкова рапидки и нитове има по него,че като го закачих изкъртих захващането на ножа към бронята и самата нея  

- Johnsword
- Автомобил: Passat B3
- Двигател: 1.8 RP1991
Голфа е невероятен, като гледам през колко работи си минал и колко ядове си бралл.. не е истина.   Единствено не ме кефи, че 6те гърла лапат газ
  Единствено не ме кефи, че 6те гърла лапат газ   
    Иначе всичко друго е перфе

- iliankocov
- Автомобил: Golf 2 Edition One
- Двигател: PF 1990 NZ 1991 KR 1991 BMP 2007
Johnsword написа:единствено не ме кефи, че 6те гърла лапат газ
При цена на бензина по - висока от 2.60 за литър, ти какво искаш да лапат? Все пак пише "Моята нова ВСЕКИДНЕВКА"
- Johnsword
- Автомобил: Passat B3
- Двигател: 1.8 RP1991
Като се сетя колко е вкарал в нея.. това е много бензин,  но няма да спорим колата си е негова да е кара както иска  

- ivostefanov
- Автомобил: Audi A4
- Двигател:
Въпроса с парите наляти в колата и газта бяха въз основа на тази моя тема и по точно кола която беше планувана за експонат пред който да си пия бирата чат пат вечер http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=53&t=289091
но така и не довърших 

Та тази реших да е заместител на другата но с малката разлика да и се радвам всеки ден,да ми е кеф да се возя в нея и не на последно място удоволствието да те сочат с пръст всеки ден 

То и мисля,че няма човек от София който да не ме е засичал поне веднъж.
Но тъй като работа ми е свързана с много каране в София(70-120км. дневно) просто няма как да наливам 13/100 по 2.90лв.,то има как но всичко останало нямаше да е така както е сега,в смисъл подръжката и всичко което съм взел по нея и продължавам да взимам.
С други думи колата се кара много и съответно няма нещо което не е сменено по нея или да се счупи и да не се смени веднага,има много VR-и дето почти не се карат и само името им е VR6 па нека да са си на бензин само

но така и не довърших

Та тази реших да е заместител на другата но с малката разлика да и се радвам всеки ден,да ми е кеф да се возя в нея и не на последно място удоволствието да те сочат с пръст всеки ден

То и мисля,че няма човек от София който да не ме е засичал поне веднъж.
Но тъй като работа ми е свързана с много каране в София(70-120км. дневно) просто няма как да наливам 13/100 по 2.90лв.,то има как но всичко останало нямаше да е така както е сега,в смисъл подръжката и всичко което съм взел по нея и продължавам да взимам.
С други думи колата се кара много и съответно няма нещо което не е сменено по нея или да се счупи и да не се смени веднага,има много VR-и дето почти не се карат и само името им е VR6 па нека да са си на бензин само

- kaiser666
- Автомобил: Bmw E34
- Двигател: M20B20
 Маниак!
 Маниак!Кой е на линия
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 55 госта