Моят голф МК2 (зелената перла от Смядово)

Разкажете, споделете, похвалете се със своя Volkswagen - тук всеки може да има тема
Потребителски аватар
Jouzev94
Автомобил: Golf MK II GTI
Двигател: 9A+KR+ABF....

Re: Моят голф МК2 (зелената перла от Смядово)

Мнениеот Jouzev94 » Сря 09 юли 2014 17:17

Смядовския написа:здравейте колеги.Както приемам положителни мнения така приемам и отрицателни,доколкото до въпроса дали смятам да махам номера от бронята не там ще си стои,а за това за джантите и червеният кант,просто така си ги купих чисто нови и засега ще са така но на мен ми харесва самата джанта цвета като щтракна с прасти и е друг(просто нямаше друг цвят освен черно и бяло от този модел).За колегата червените панделки не му харесват(те просто бяха за малко против уроки :c020 )и това че сам от Смядово не означава че тунинга е селски :biggrin :biggrin ...просто така ми харесва и така си го правя. :smile :smile :love.vwclub

Изобщо не се впрягай в хорските приказки, прави си я както на теб ти харесва.

Аз не приемам мнението на колегите, защото това не е тяхната кола !

Когато те направят нещо подобно (някои са правили, не отричам) тогава може да критикуват ОБАЧЕ техните си коли !

Аз съм на 100%, ЗА тези "селски" неща, като номера да е на бронята и багажника да е изчистен !

Автомобила ти е красив колега, който не харесва да не гледа и коментира !

Извинявам се за спам-а, но не се сдържах. :exclaim

Mishonti
Автомобил: C220
Двигател: CDI 2007

Мнениеот Mishonti » Сря 09 юли 2014 17:37

Ами не, точно за това пък е форум и за това всеки си показва колата, като искаш само да ти я харесват си я показвай на приятелите, не да казваш кой да пише тук и кой не

До колегата с Голфа, не искам да те обиждам, просто изразих мнение, как аз виждам колата. Евала за труда и парите вложени в нея, щом така ти харесва това е най важното, но дали е най правилно за колата е една друга тема..:) поздрави

Потребителски аватар
Jouzev94
Автомобил: Golf MK II GTI
Двигател: 9A+KR+ABF....

Мнениеот Jouzev94 » Сря 09 юли 2014 18:20

И какво хайде като е форум да плюем, че не ни харесва.

Щом момчето го е направило така значи има защо !

Никой не те беше питал дали ти харесва или не, като не ти харесва и мислиш за негативни мнения ходи да ги изказваш някъде другаде !

При факт,че той е вложил толкова много труд,пари и надежди не си ти човека, който да казва кое е правилно за колата и кое не :wink

И за да не спамим повече, това е последното ми мнение по този въпрос, надявам се и твоето.

Mishonti
Автомобил: C220
Двигател: CDI 2007

Мнениеот Mishonti » Сря 09 юли 2014 22:05

Как никой не ме е питал, всеки си качва колите тука за да му бъдат коментирани и видяни. Както виждаш не съм отишъл да му променям колата, само коментирам! И пак казвам, не си нито адвокат, нито някой, който да казва кой, къде и какво да пише. :screwy

Потребителски аватар
georgivw
Автомобил: vw golf 4
Двигател: tdi

Мнениеот georgivw » Чет 10 юли 2014 6:44

голфчето е много готино само трябва да слезе драстично на долуууууу :Mr Green Fun и става бомба

Върни се в “Моят Volkswagen”