Golf mk3 скромно проектче
Re: Golf mk3 скромно проектче
Невероятно... не мина ли времето дето завиждаме на съседите за ентусиазма !!!
- Marto_cafeto
- Автомобил: Peugeot 307
- Двигател:
Бой до смърт и пари да дава !
-
- Автомобил:
- Двигател:
След безкрайно мрънкане от наще каква грешка съм направил и т.н колата се продава.. повече инфо на лс..
- Castrol
- Автомобил: Golf 3 Vento Look
- Двигател: AAM
- Контакти:
Всичко това може да се опише с една дума .. БЪЛГАРИЯ. 

иииххх майка му стара.за какво така бе?и това е само една 20 годишна барака.на кой му пречи толкоз?
да не си ядосал някой/някоя напоследък?
да не си ядосал някой/някоя напоследък?

- jamie1
- Автомобил: Chevrolet Aveo LT
- Двигател: DOHC
Strajarq93 написа:След безкрайно мрънкане от наще каква грешка съм направил и т.н колата се продава.. повече инфо на лс..
Тоя или тея дето са сторили това с колата си заслужава да го хванеш и да го съдереш от бой докато не започне да реве и да ти се моли да го оставиш намира.Щом имаш мерака да си я направиш така както на теб ти се иска не би трябвало да ти пука от мрънкането на вашите.Минал съм по този път и щом си я направих така както си ми харесва колата ми спряха да мърморят.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Колата няма да се продава.. реших че ще я подаря на дядо ми, който наскоро остана без кола и му се налага да ходи пеша напред назад. А в това време за възрастен човек не е желателно. А и като си отида в Сливен ще има с какво да си бръмча
. Като цяло ми мрънкаха защото вложих доста средства и време да се занимавам с нея, и накрая някой буквално се изсра на метенето дето се вика.. И това е най странното че аз в този град не познавам никой, и мен не ме познават. Просто някой завистлив тъпунгер е решил да направи мръсно..

-
- Автомобил: C220
- Двигател: CDI 2007
Жалко за вложения труд, пари и нерви. Така става тука. Само не знам що толкова лесно се отказа, или защо изобщо започна с кола, която даже не е твоя, а сега ще я подаряваш.... Но ти си знаеш