Моят черен ГТИ VR6 Едишън
- vlado0o^
- Автомобил: GTI Edition
- Двигател: 1994 2.8 AAA
Re: Моят черен ГТИ VR6 Едишън
Ами не съм фен на конусите,K&N панелен мисля че върши работа 

- yoan4o
- магистрален бандит
- Автомобил: 2018 Arteon R 335 + 2017 e-Up
- Двигател: Много газ и всичко ток
vlado0o^ написа:Ами не съм фен на конусите,K&N панелен мисля че върши работа
Абсолютно.
И аз съм с такъв.

Евала Владе, колата става веднъж.
На какво Ф е генерацията?
- GTI_16VT
- Автомобил: 1997 Golf mk3 20 Jahre
- Двигател: 300+ whp TDI
Днес се повозихме малко с Владо.Добре е колата,тиха като електричка и една такава мазно бутаща при даване на газ.Не се бях возкал на атмосферен VR до сега,но ми хареса.А дано само безавариини километри от тук нататък 

- T.C.T.
- Автомобил:
- Двигател:
Въртиш ли километри на VR-a или си го оставил на топло в някой гараж до пролетта?
След swap-a имаше ли корекции по окачването?
Какво следва?
След swap-a имаше ли корекции по окачването?
Какво следва?

- vlado0o^
Колата е всекидневка,кара се всеки ден.Харчи си доволно като за начало
корекции по окачването няма тя колата е със зимен пакет 15-ки с големи гуми..Ще се мисли вариант за лятото да бъде повдигнат мотора за да може колата да е отново ниска.Вдигането на мотора нагоре обаче отваря доста други странични проблеми-трябва да се прави канал в десния рог за полуоската,трябва шайбата на коляновия вал да и се отнеме периферията за да не опира в рога при яко даване на газ..Какво следва ли?Незнам
Не мисля да набивам пари за атмосферно развиване на мотора,кара ми се турбо,но не мисля че към този момент мога да си го позволя от финансова гледна точка.Колата има предостатъчно забележки по ламарините които не смятам да правя ии вероятно след известен период ще я последва съдбата на много други коли от форума 

- T.C.T.
- Автомобил:
- Двигател:
To разхода на VR-a идва най-вече от тежестта на десния крак.
За полуоските ми беше ясно,но шайбата не предполагах че идва толкова близко...ще направиш ли няколко нагледни снимки по окачването на мотора в момента.Във височина как стоят нещата при повдигането...колко е максимума мерил ли си?Между другото не разбрах с каква кутия го караш?
Последното ти изречение ще се направя,че не съм го видял.

За полуоските ми беше ясно,но шайбата не предполагах че идва толкова близко...ще направиш ли няколко нагледни снимки по окачването на мотора в момента.Във височина как стоят нещата при повдигането...колко е максимума мерил ли си?Между другото не разбрах с каква кутия го караш?
Последното ти изречение ще се направя,че не съм го видял.

- vlado0o^
Мотора си е на оригиналните тампони на колата,нищо особено няма там.Повдигането може би в диапазона от 1 до 1,5-6см, не повече и не би трябвало да опре в капака.Продават се готови китове състоящи се от 3 шайби за всеки тампон,но цената не ме устройва особено и по-добрия вариант е изработката им при стругар.Карам си с CCM стандартната за VR-a кутия.А отностно последното изречение...ами това си е реалноста.Няма смисъл да се изпадаме в сантименталности,все пак това е купчина желязо 

- vlado0o^
Колеги,въпреки че не се е появявала по съборите тази година искам да заявя че колата е жива и си я карам всеки ден :)В предното си мнение съм споменал за повдигането на мотора,направих го с 20мм фланци на тампоните и нямам проблем с опиране в капака и т.н. Единствения недостатък е при свалянето на колата надолу защото по-рано ми опира дясната полуоска в рога
ама така като гледам тя очевидно е по-корава от рога и си е направила място където да минава
VR6-тицата под капака до тук се представя доста добре и от към разход и от към вървене,замислям на по-късен етап някой части да се подменят с такива от 2.9 за да се подобри още една идея динамиката на колата.За около 3 дни колата беше с други фарове ей така за разнообразие но поради факта че съм недоволен от светенето им ги свалих...Незнам другите колеги с фарове TYC в комбинация с ксенон как виждат вечер,но аз определено виждах доста слабо 

- negodnika
- Автомобил: Golf MK II GTI+GL
- Двигател: PB+EZ
- Контакти:
Брутален е Голфа, браво и за добрите снимки!
П.С: На тази височина за ежедневка си е мазохизъм.

- skary9
- Автомобил: Vw MK3
- Двигател:
negodnika написа:Брутален е Голфа, браво и за добрите снимки!
И особено във Варна

- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
negodnika написа:Брутален е Голфа ...
Напълно съм съгласен.