Сваля се само отпред капачето колега. Държи
Се на три метални скоби. Дърпай смело.

Стария тъмно син Пасат Б5
- Martin_Zdravkovski
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: 1.8 20v 125
Re: Стария тъмно син Пасат Б5
Здравейте колеги :) .. По пасата няма никакви промени, освен джантите. Едно приятелче, който има гумаджийница и си правя при него джанти, гуми и т.н. Отидох уж на шега при него да говоря за някакви джанти, а то се оказа, че ударих джакпота. Предложи ми 17-ки OZ Racing, много интересен модел за смешни пари. Те ще ми бъдат за другото лято живот и здраве, като ще си ги боядисам в същия цвят като 16ките - тъмно сив, а въпросните 16-ки отиват като подарък за А4-ката на баща ми. Ето и една примерна снимка на джантите, тези дни ще ги сложа и ще кача снимки

- Прикачени файлове
-
- oz rims.jpg (27.33 KиБ) Видяна 1470 пъти
- Johnsword
- Автомобил: Passat B3
- Двигател: 1.8 RP1991
Ее много добри джантета,честито. 

- Martin_Zdravkovski
Като малко дете се радвах днес, дано да има още малко хубаво време до зимата да ги потъркалям преди да ги боядисам

- yarek
- Двигател: AJM 2000
Само да вметна че тъмния цвят на джантата я смалява. Не искам да налагам мнението но дори джанта да е 19 цола ако е боядисвана в тъмен цвят то веднага почва да се губи в калника. Пък джанта все пак трябва да отваря колата
Ако искаш да ги освежиш пръсни ги всетло сиви с повече перла. Ако искаш да имаш по уникален цвят избирай от ярките или така наречените скандалните цветове.
Ако искаш да ги освежиш пръсни ги всетло сиви с повече перла. Ако искаш да имаш по уникален цвят избирай от ярките или така наречените скандалните цветове.
- Martin_Zdravkovski
Така е, но този цвят за джанти много ми харесва...а иначе не е толкова тъмен, а и както написа ти като се сложи повечко перла стават един път :)
- Martin_Zdravkovski
Вече черния цвят за джанти не го разбирам....тя не се вижда каква е 

- Martin_Zdravkovski
Re: Стария тъмно син Пасат Б5 - Продава се !
Колеги, мисля, че вече достатъчно време карах послушния пасат. Преди два дни дойде колата, която купих от Швейцария, която първоначално мислих да продам с печалба, но много ми хареса и реших да я оставя за себе си. Решението за продажбата на пасата не е окончателно, все пак трябва да регистрирам другата, за да имам с какво да се движа, ако продам бързо пасата. Не съм го качвал на обява, само съм разгласил между приятели и вече сред вас, колеги. :)