Dk4 написа:Добре дошълПасата е много добър успехи занапред
![]()
![]()
Мерси колега

Dk4 написа:Добре дошълПасата е много добър успехи занапред
![]()
![]()
Johnsword написа:Виж пластмасовия тройник който влиза в главата дали капе от него.
Explode12 написа:Покарай колата да загрее, пускай парното на топло и виж дали ще замирише в колата , дали ще се изпотят стъклата, дали ще дими синьо...ако почне, отваряй джамовете че тва не е много полезно...та ако е тва - радиатор на парното :)
stoyan0304 написа:Колега с тези течове и аз се видях в чудо миналата зима. Тройника ми беше спукан и със смяната (тройник 12 лева и за смяна 10-12 лева ) платих 23 или 24 лева, не помня точно. След това започна да ми избива от маркучите които с един тройник се разклоняват и отиват към изпарителя, що скоби смених там и какви ли не "магии" (снадки от тънки към тесни маркучи мислих) докато го накарам да спре да тече. Смених и една кривка като коляно, която излиза от дясната част на блока на двигателя (като застанеш срещу двигателя). Та това колянно гумено съединение се беше спукало и първо е сълзяло, после започна да тече като чешмичка (по-силно от ракиен казан). За 50 км губех по 500 мл течност) Хакав вода за да не прегрее двигателя. Бях се прибрал на магия направо до града. И след всички тези премеждия пак сълзи някой друг маркуч и вече съм се отказал, дано не губи по много ся.
ti6ogb написа:Търси ои тройника,фланеца отдясно на двигателя,също ако си с газ виж скобите на маркучите към изпарителя,че маркучите омекват като се загреят и скобите изтърват.То и колегите са го написали вече,ама да си кажа.
Johnsword написа:Еее виж тиИ ако имаш парно духащо топло направо си убиец !
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 16 госта