Моят Vw 3
- vw38670
- Автомобил: vw golf 3
- Двигател: AEE 1997
Re: Моят Vw 3
не е червен мат,а гланц...незнам защо така се качват в обратен ред!!! Няма пари сега за 17" джанти ,затова с по дебели фланци 

- vw38670
ново окачване FK Automotive , ново фолио на предните и задните стъкла...със старото фолио което беше синьо заминаха и стикерите,което ми напомня да си поръчам нови
,впоследствие фолиото от предните стъкла го махнах ,защото нещо не се разбрахме в магазина за тъмнината и беше доста тъмно,около 25%,за което съм чувал че спират от движение,но аз го свалих защото нищо не се вижда в огледалото 

- Bai Sando
- Автомобил: Audi A 3
- Двигател: 2000 TDI 2006г
Нещо тия големи калници си искат по-големи джанти,ми се струва 

- vw38670
Надявам се до лятото да има,че сега трябва да сменям някакви екстри с които не съм много на ясно...при мокро време гасне
Тъй като предната броня е от голф 4 ..нямам мигачи отпред,първоначално взех тея диодните простотии които са отдолу на бронята,свързах ги към инсталацията на халогените, и впоследствие с релета към мигачите,обаче диодите не понасят много такова цъкане и горят,затова прибегнах към друг вариант,тъй като не искам дая пробивам бронята,купих си оранжеви крушки за ,като тея за страничния мигач и ги сложих на мястото на габарита,и отново с помоща на релета вече са и мигачи,така минах преди няколко дни технически преглед,/а имах едни притеснения,че без мигач отпред май няма да мина/,и в момента светят габарити ,като подам мигач ,единия мига,а другия свети постоянно,и обратно...при аварийни мигат и двата
... тея дни ще кача видео как светят
Тъй като предната броня е от голф 4 ..нямам мигачи отпред,първоначално взех тея диодните простотии които са отдолу на бронята,свързах ги към инсталацията на халогените, и впоследствие с релета към мигачите,обаче диодите не понасят много такова цъкане и горят,затова прибегнах към друг вариант,тъй като не искам дая пробивам бронята,купих си оранжеви крушки за ,като тея за страничния мигач и ги сложих на мястото на габарита,и отново с помоща на релета вече са и мигачи,така минах преди няколко дни технически преглед,/а имах едни притеснения,че без мигач отпред май няма да мина/,и в момента светят габарити ,като подам мигач ,единия мига,а другия свети постоянно,и обратно...при аварийни мигат и двата