Jetta TX Mk2 1.6D
- Marto_cafeto
- Автомобил: Peugeot 307
- Двигател:
Re: Jetta TX Mk2 1.6D
За средата на джантите,графитено сиво и ще заспят ! Какъв размер гума мислиш да им сложиш ?
- GOLF_SB_1991
- Автомобил: VW JETTA MK2
- Двигател: JP
Marto_cafeto написа:За средата на джантите,графитено сиво и ще заспят ! Какъв размер гума мислиш да им сложиш ?
отпред 195/ 45 отзад 195/50 за момента с това разполагам :)
- wishsalor
- Автомобил: Passat B5 variant x2
- Двигател: AFN 97-98
- Контакти:
Тазовете са чук! Само ако имаше вариант, тая емблема от мерца да изчезне..... че и ФВ такава да се появи.....безценни...
Много готино са се получили и полираните джанти!!!
Страшни са!!!
Много готино са се получили и полираните джанти!!!
Страшни са!!!

- GOLF_SB_1991
ето няколко снимки от днес колата е с обикновени чистачки вече , без фолио на прозорците и почти без лепенки както и върнах оригиналният салон на колата сложих си оригиналните капачки на джантите и страничните мигачи на калника :) .Според вас колеги да боядисам ли черна емблемата и да махна ли надписа Turbo Diesel

- kazakstaneca
- Автомобил:
- Двигател:
На твое място бих освежил и надписа и емблемата, но не съм на твое място

... а също така бих махнал и лепенката от лаисната на решетката, тая под фара ((:

... а също така бих махнал и лепенката от лаисната на решетката, тая под фара ((:
- GOLF_SB_1991
От няколко дена реших че няма да ми трябва сегашната музикална система в колата. Свалих я но отзад кората ми имаше дупки успях да намеря здрава оригинална ето и снимка .Търся си цяла решетка с надпис Дизел,или самия надпис това е за момента колеги весоло посрещане на новата година

- GOLF_SB_1991
Здр колеги да напиша малко какво се случва с колата :) значи преди около месец смених вътрешно каре и тампон на скоростите , купих си две чисто нови гуми 195/45 15 марка Барум и смених джантите с O.Z. Route 15x7 et 12 за момента за мен това са джантите и не мисля да ги сменям.прилагам снимка в какво състояние бяха преди да се полират и изправят .Поставих ги с гумите и бях на събора на Крушуна ето няколко снимки от събора и от днес

- GOLF_SB_1991
здр колеги . по автомобила в последно време няма новости поради настъпването на зимния сезон си сложих 14ки те с гуми дебика 175/65 много съм доволен . от към подръжка смених края на август месец предните дискове с накладки
закупих ги на марката woking . Посетих събора на Узана ето една снимка от там :)

И може би найнеочаквана предобивка от 2 дена дълбоко рекаро за мк2 с ел . регулиране разцветката е от edition one
комплекта е напълно цял има и колонки в предните врати някои по запознат може ли да ми каже дали са заводско слагани понеже ги намирам и сега нови че се предлагат на марката quart audio made in germany

преди два месеца се закупи и новия семеен автомобил голф мк3 за него ще пусна др тема ето една снимка :)

закупих ги на марката woking . Посетих събора на Узана ето една снимка от там :)

И може би найнеочаквана предобивка от 2 дена дълбоко рекаро за мк2 с ел . регулиране разцветката е от edition one
комплекта е напълно цял има и колонки в предните врати някои по запознат може ли да ми каже дали са заводско слагани понеже ги намирам и сега нови че се предлагат на марката quart audio made in germany

преди два месеца се закупи и новия семеен автомобил голф мк3 за него ще пусна др тема ето една снимка :)

- GOLF_SB_1991
Ето че отново бяхме на събор две снимки от Крушуна.Промените за сега са връщане на оргинални фарове и поставяне на решетка с 3 ребра с която автомобила излиза заводски.Обслужих мотора с ново масло и филтри за първи път си взех 10/40 на мотул доволон съм сякаш е една идея по тих от преди