Хаха. Няма, няма. Та сега малко повече за бронята.. От фейслифтов S-line е и е с други места за парктроника и с измиване на фаровете. Тепърва ще проучвам как се слага и подкарва системата за измиване на фаровете при този модел. Ако не е голяма хамалогия, ще я подкарам и нея. Бронята изиксваше и новия модел халогени та и те са набавени. Само да се стопли и ще я боядисам заедно с по-голямата част от колата. Фейсовите фарове се оказаха мишън импосибъл да се подкарат без преправяне на кабеляците. Сега си търся най-обикновени ксенонови фарове без завиване, без нищо. Ако някой знае къде има, да свирка. Баласти и крушки имам както и моторчета. Трябват ми напълно необорудвани фарове. Надявам се да ми остане скоро време и пари за направата на генерацията защото и тя си е наложителна за тоя мотор.
Така.. Мина 1 година откакто се тормозим взаимно. 39852км. за тази година. Накратко какво се случи.. Разходихме се из цяла България поради всякакви поводи (повечето негативни). Продадох 18-те и минах на 20-ки летни. Купих и чисто нови зимни 18-ки. Колата целия м. Септември беше с изваден мотор. Пълен ребилд придружен с пълно обслужване. За съжаление смених телефона и нямам абсолютно никакви снимки от този процес. В семейството се появи още 1 количка която ползвам като евридейка, а именно Audi A1 1.4 TFSI 122к.с с ръчна 6 степенна кутия. Ще сложа малко снимки макар и в не хронологичен ред.