Vw Golf mk2 GTI втори живот
Re: Vw Golf mk2 GTI втори живот
Коша го боядисах бял понеже си казах няма да има оцапъно никъде със масло и др.Мъзгочи
Малко тунинг по предната броня
запълване на мигачите.След продажбата на джантите Борбет А-си купих AEZ-7.5ж на 9ж 16 цола ет24
но се наложи да сложа фланци отзад 20мм
отпред 10мм със гуми 215.40.16 обаче много гадно стояха, исках да има Стреч.
Купих 195.45.16,пръснах ме джантите в жълто
малко стреч
и веднага на колата
След това купих решетка без емблема
малко ГТИ вид да и дадем
Фарове със кръстачка и малак кръст,черен хром,халугените черен хром,всичко чисто ново,ксенон навсякъде
Дневните ги ползвах за мигачи само за да мога да мина преглед,после ги махнах.Сложих странични Ел. огледала,
и крайно гърне
и гас на Крушуна със Бат Герги(Вейдъра).
.
запълване на мигачите.След продажбата на джантите Борбет А-си купих AEZ-7.5ж на 9ж 16 цола ет24
но се наложи да сложа фланци отзад 20мм
отпред 10мм със гуми 215.40.16 обаче много гадно стояха, исках да има Стреч.
Купих 195.45.16,пръснах ме джантите в жълто
малко стреч
и веднага на колата
След това купих решетка без емблема
малко ГТИ вид да и дадем
Фарове със кръстачка и малак кръст,черен хром,халугените черен хром,всичко чисто ново,ксенон навсякъде
Дневните ги ползвах за мигачи само за да мога да мина преглед,после ги махнах.Сложих странични Ел. огледала,
и крайно гърне
и гас на Крушуна със Бат Герги(Вейдъра).
.Re: Vw Golf mk2 GTI втори живот
Тука в В.Търново на стенс,малко чалъми да предадем
След това реших още малко конски сили да вдигна на мотора,като боядисам някой други чаркове
Реших и да накарам корите да спрат да скърцат
утре ще къча още снимки на музика та,която съм постигнал със минимални финансови средства.
След това реших още малко конски сили да вдигна на мотора,като боядисам някой други чаркове
Реших и да накарам корите да спрат да скърцат
утре ще къча още снимки на музика та,която съм постигнал със минимални финансови средства.- 420
- R.I.P. High Roller
- Автомобил: Golf Mk1
- Двигател: DX
Днес най-накрая ми се отварят снимките. Супер цвят, колата изглежда много добре. Аз съм за фабричен вид - брони, мигачи, емблеми и тн, но хубавото е, че ако решиш ще си ги монтираш веднага. Жълтите джанти.... Порадвай им се и после ги пусни по течението, да отидат при друг млад фен. Колата е чудесна, а като ти омръзне да я киприш ще и се види истинската красота.
Успех!
Успех!