Преди малко повече от месец се разделих с предния ми Б6 и взех Пасат Б8 седан, на реални 131 000 км, краят на 2016 г., двигател бензин 1.8, 180 к.с. на предно кода на двигателя е на аватара ми/, салон кожа с алкантара, с дигиталното табло и с някои и други екстри, които може да видите от снимките. Искаше ми се да взема R line, но по стечение на обстоятелствата този, който си бях харесал, не го взех /взе го колега от форума след като се допита до мен/. Искаше ми се и с повече екстри, но когато човек бърза не взима най- доброто на пазара. Малкият ми син го провери с диагностика и каза, че всичко е наред и че километрите са реални. Взех го от човек, а не от автокъща. Доста Пасати гледах, но накрая взех този. Има разлика с предния ми Пасат, който беше 4х4. Този го усещам доста по- лек и по, как да кажа, по въздушен. Може би защото Б6 беше поне с 300 кг по- тежък и стъпваше много стабилно. Почти свикнах с предното предаване, защото в началото като тръгвах гумите превъртаха, а това при 4х4 го нямаше. И други разлики има, но за тях друг път. Дано да мога да кача снимки, за да го видите.