Caddy MK1-Caddy-llac
-
- Low rider
- Автомобил: OLD
- Двигател: OTO
Re: Caddy MK1-Caddy-llac
Нещо клипа не работи.
А сега? Аз през телефона не виждам клипове по принцип тук във форума. През компютъра си беше ок.
Днес пристигнаха новите колани, старите бяха топка счупени механизми, боядисани и омърляни колани още от преди да купя пикапа...
Чудих се от какво да преправям колани и както си говорим с колегата и ми излиз реклама в Ali Express за колани по 30лв бройката, благодаря на китайския ми телефон, че ме подслушва и предлага адекватни решения :)
Та днес дойдоха и съм направо очарован, топ изработка, идват от Германия , даже имат етикети с типово одобрения , на първо четене неразличими от оригиналните , имат си инерционен механизъм, заклюват се и поне на вид изглеждат стабилни, дано не се налага да ги ползвам по предназначение де, но всичко пасна и станаха супер.
Ето и линк , някой ако реши да си поръчва
https://www.aliexpress.com/item/1005009086933069.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.77.21ef1802EuSG9m
И една снимка за разнообразие, че коланите не видях смисъл да ги снимам , колани като колани, просто нови :)

Чудих се от какво да преправям колани и както си говорим с колегата и ми излиз реклама в Ali Express за колани по 30лв бройката, благодаря на китайския ми телефон, че ме подслушва и предлага адекватни решения :)
Та днес дойдоха и съм направо очарован, топ изработка, идват от Германия , даже имат етикети с типово одобрения , на първо четене неразличими от оригиналните , имат си инерционен механизъм, заклюват се и поне на вид изглеждат стабилни, дано не се налага да ги ползвам по предназначение де, но всичко пасна и станаха супер.
Ето и линк , някой ако реши да си поръчва

И една снимка за разнообразие, че коланите не видях смисъл да ги снимам , колани като колани, просто нови :)

Днес правих малко разчистване и изскочи една дръжка за тавана, мислех, че ще е прекалено и по-добре да не я слагам, но в крайна сметка си я сложих, доста приятно застана