toshara написа:Те тези така наречени от теб "щети" май ще излязат само с паста (говоря за 2те снимки)

Щетите са от градушката, а това по боята както писах е лек коментар ...
Тя така и така ще влиза при телекиждия и бояджия, а те си знаят

Разбрали сме се колата да влезе докъто съм в отпуска , че хем няма да ми трябва ,
хем те спокойничко ще си я оправят, че след оная градушка имат доста работа ...
Добра новина за застрахователя. Ако беше в БГ, щяха да те питат "че какво й е"... Колата е уникална! Влюбих се в този модел още когато излезна на пазара. На последното VW Show в Експото, даже имах радостта да се кача в такова бижу. За нещастие обаче, разбрах че това вече не е Пасат, а е голям Голф, по отношение на пространството в салона. Едвам се събрах зад волана, а зад мен място за краката на пътника останаха има няма 4 см... Та мечтата ми един ден да имам такова бижу умря на секундата. Останах доста разочарован. И все пак си остава красавец. Поздрави, колега.
Колега, за мястото зад шофьора , не знам ти с какви габарити си , но аз който съм 190см, зад мен остава достаточно място за пътника , верно че ако е по висок или едър , може леко да му опират коленете в седалката, но е поносимо. Смея да твърдя че ЦЦ-то не е голям голф,а си е баш Пасат със соответсващото му място вътре. И в Б5.5тия и в Б6тия си бяха така.

. Сега всеки си има мнение и може лично на тебе , тази кола да ти е малка.