Мис ЦеЦка - Фау Ве ЦЦ (Пассат) - любов за цял живот ... ( или почти )

Разкажете, споделете, похвалете се със своя Volkswagen - тук всеки може да има тема
Потребителски аватар
genevaboy2
Автомобил: Volkswagen CC
Двигател: CUVC 2016
Контакти:

Re: Пасат ЦЦ - ЦеЦка - любов за цял живот ... ( или почти )

Мнениеот genevaboy2 » Пет 12 юли 2013 0:02

Много исках да почна тази страница ,
с това че 4та точка от персонализацията е направена, но сега има малко забавяне .... :confused

След къто миналата седмица ЦеЦка се запозна с едно колче :banghead , задниат държач
се сцепи , а предният също си беше за смяна ...

Тези държачи ще бъдат сложени , но след лек ъп дейт :Mr Green Fun :mrgreen :Mr Green Fun

Изображение

:love.vwclub :love.vwclub :love.vwclub :love.vwclub

След градушката която падна из Женевско преди 2 седмици , се сцепи пласмасовата лайсна
която е по дължината на капака на багажника, другата седмица сме при експерт и ще се разбере дали застраховката ще плати ...

( :th_up леко ъпнах 1ва страница :th_up )

PyMu
Серпентина с турболатор
Автомобил: VW Golf IV GTI
Двигател: 1.8T AGU 2000 185hp

Мнениеот PyMu » Пет 12 юли 2013 0:33

FELIPE написа:П.П.2 :icon_lol :icon_lol Отдавна искам да те питам - няма ли да я свалиш малко тази кола?

Хахаххаа еееееее не!!! Това дойде като виц просто!!! :mhihi

Извинявам се за спама, ама щях да се катурна от стола като го прочетох....... особено с реакцията ти после, Андро... :mhihi :mhihi :mhihi

Потребителски аватар
genevaboy2
Контакти:

Мнениеот genevaboy2 » Вто 16 юли 2013 20:11

PyMu написа:Хахаххаа еееееее не!!! Това дойде като виц просто!!! :mhihi

Извинявам се за спама, ама щях да се катурна от стола като го прочетох....... особено с реакцията ти после, Андро... :mhihi :mhihi :mhihi

:bowdown :inibb :bowdown :inibb :bowdown :inibb :bowdown :inibb :bowdown :inibb :bowdown

След градушката която падна из Женевско преди 2 седмици , се сцепи пласмасовата лайсна
която е по дължината на капака на багажника, другата седмица сме при експерт и ще се разбере дали застраховката ще плати ...

След днещоно посещение при експерта, всички щети нанесени от градушката (а те се оказаха повече от спукана лайсна на капака на багажника, но за щастие не много сереозни ) ще бъдат оправени :bowdown :bowdown , пък се и възползвам от случая че ЦеЦка ще влиза при бояджията за да бъдат остранени и други коментари по боята (тез последните са си за моя сметка :Mr Green Fun ):

Изображение

Изображение

Изображение

Потребителски аватар
toshara
Автомобил: MK2 Golf
Двигател: GTI PB 1990

Мнениеот toshara » Сря 17 юли 2013 5:30

Те тези така наречени от теб "щети" май ще излязат само с паста (говоря за 2те снимки) :rolleyes :rolleyes

Потребителски аватар
CoZmO
Автомобил: Passat Golf Scirocco Allroad A6C4
Двигател: PG EX EG BAU CAS AEL
Контакти:

Мнениеот CoZmO » Сря 17 юли 2013 10:47

Добра новина от застрахователя. Ако беше в БГ, щяха да те питат "че какво й е"... Колата е уникална! Влюбих се в този модел още когато излезна на пазара. На последното VW Show в Експото, даже имах радостта да се кача в такова бижу. За нещастие обаче, разбрах че това вече не е Пасат, а е голям Голф, по отношение на пространството в салона. Едвам се събрах зад волана, а зад мен място за краката на пътника останаха има няма 4 см... Та мечтата ми един ден да имам такова бижу умря на секундата. Останах доста разочарован. И все пак си остава красавец. Поздрави, колега.

ПП. Не видях никъде из темата някой да е предложил, та няма ли да я свалиш с едно 2-3см.?! :scare3 :11

Последна промяна от CoZmO на Сря 17 юли 2013 15:55, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
genevaboy2
Контакти:

Мнениеот genevaboy2 » Сря 17 юли 2013 13:46

toshara написа:Те тези така наречени от теб "щети" май ще излязат само с паста (говоря за 2те снимки) :rolleyes :rolleyes

Щетите са от градушката, а това по боята както писах е лек коментар ...

Тя така и така ще влиза при телекиждия и бояджия, а те си знаят :Mr Green Fun
Разбрали сме се колата да влезе докъто съм в отпуска , че хем няма да ми трябва ,
хем те спокойничко ще си я оправят, че след оная градушка имат доста работа ... :beer

Добра новина за застрахователя. Ако беше в БГ, щяха да те питат "че какво й е"... Колата е уникална! Влюбих се в този модел още когато излезна на пазара. На последното VW Show в Експото, даже имах радостта да се кача в такова бижу. За нещастие обаче, разбрах че това вече не е Пасат, а е голям Голф, по отношение на пространството в салона. Едвам се събрах зад волана, а зад мен място за краката на пътника останаха има няма 4 см... Та мечтата ми един ден да имам такова бижу умря на секундата. Останах доста разочарован. И все пак си остава красавец. Поздрави, колега.

Колега, за мястото зад шофьора , не знам ти с какви габарити си , но аз който съм 190см, зад мен остава достаточно място за пътника , верно че ако е по висок или едър , може леко да му опират коленете в седалката, но е поносимо. Смея да твърдя че ЦЦ-то не е голям голф,а си е баш Пасат със соответсващото му място вътре. И в Б5.5тия и в Б6тия си бяха така. :love.vwclub . Сега всеки си има мнение и може лично на тебе , тази кола да ти е малка. :love.vw :love.vw

Последна промяна от genevaboy2 на Сря 17 юли 2013 15:20, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
CoZmO
Автомобил: Passat Golf Scirocco Allroad A6C4
Двигател: PG EX EG BAU CAS AEL
Контакти:

Мнениеот CoZmO » Сря 17 юли 2013 15:06

Това имах предвид, че си получил добра новина относно застрахователя. Относно размерите, да кажем че съм малко над 2-та метра и съм към 150 кг. и повярвай ми, не е до мнение, а до самата реалност. Защото когато седнах зад волана, се почувствах точно както навремето в Голф 2. Може и аз да не съм регулирал както трябва седалката, но уж я свалих максимално надолу, назад и пуснах облегалката и все така перчема леко ми опираше в тавана, а зад мен нямаше почти никакво място. Момчето, което се качи в колата след мен, беше към 1,75-1,80 и не стигна до педалите на така нагласената седалка. Но честно казано са ми такива наблюденията и със всеки следващ модел на Пасат. Имам 2 броя Б3, в които се чувствам перфектно, Б4 е като Б3, имам Б5-ца, в която ми е малко тесничко на краката, но се доближава до Б3-ката, Б5.5 е същото като Б5. Сестра ми има Б6, в който ми е по-тясно отколкото в Б5-цата и зад мен мястото е по-малко, но пак се търпи. В ЦЦ-то обясних положението. На експото се качих и на Б7 олроуд, където беше по-добре от ЦЦ-то, но определено по-тясно от предните. Качих се и на новият Шаран, където вече се почувствах като в Б3/Б4. И тук не визирам хора с по-малки габарити от мен, просто си изказвам мнението и моето разочарование. ;)

Потребителски аватар
genevaboy2
Контакти:

Мнениеот genevaboy2 » Сря 17 юли 2013 21:15

Значи , както бях писал :deal :a045 :

... и може лично на тебе , тази кола да ти е малка. :love.vw :love.vw

Пожелавам ти , един ден да си имаш такава , но да се возиш само отзад и да те кара личен шофьор !!! :Mr Green Fun :th_up
(както аз , за животното от аватара което е единственото МПС, за което си имам не личен шофьор, а цял екипаж :3 :3 :3 )

Потребителски аватар
lilqnka
Автомобил: VW Golf 4 .. 1.9 TDI
Двигател:

Мнениеот lilqnka » Чет 18 юли 2013 22:56

Просто не мога да опиша с думи това което ми е в главата .. просто едно голямо ЕВАЛА !!!!!!

Потребителски аватар
gin
Автомобил: Ауди А4 Б5
Двигател: ACK

Мнениеот gin » Нед 21 юли 2013 22:10

Е тая кола, си е попаднала на собственик!
Направо да и завидиш :c020

Потребителски аватар
genevaboy2
Контакти:

Мнениеот genevaboy2 » Чет 25 юли 2013 19:50

То май и собственика си е намерил колата ... :Mr Green Fun :mrgreen :Mr Green Fun :mrgreen

:love.vwclub :love.vw :love.vwclub :love.vw

Вече почти 100% е сигурно - края на август, влизаме при чичко авто-доктор
за :k050 и за нахранване с авто протеини !!! :bolt

Потребителски аватар
genevaboy2
Контакти:

Мнениеот genevaboy2 » Съб 27 юли 2013 21:29

Днес, средно , харчихме с 10 литра по малко , от животното на аватара :mhihi :mhihi :mhihi :

Изображение

А утре кой къде , кой в Бг :flag_bulgaria :vacation :beach , кой на бояджия :iloveu_all_bitches.gif !

Потребителски аватар
Mario951
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Mario951 » Съб 27 юли 2013 22:31

Колата е страхотна :bowdown Очевидно не само аз съм се влюбил в нея от пръв поглед когато излезе :biggrin Някой по назад го сравняваше с Сироко, но според мен ЦЦ-то е много по-красиво. Не искам тук да повдигам офф-топик спорове ама само според мен ли новото сироко има някак сбъркана естетика и ми е грозно :gruebel

Потребителски аватар
Apokaliptiko
Автомобил: Passat B5
Двигател: 1998 AFN

Мнениеот Apokaliptiko » Пон 05 авг 2013 21:29

Колата е мечта за всеки.....Собственикът и е един прекрасен мъж, вече мога да кажа истински приятел и колега. Днес имах възможност да се наприказваме набързо с него, за което съм му много благодарен. Този човек мина 400 км. само за да се видим и пием по един сок, за което съм му благодарен. Надявам се за напред да му се случват само хубаво неща. И ако имаме късмет да се видим пак идната година.

Потребителски аватар
eminem94
Автомобил: Audi A4 B5 Avant
Двигател: AVG
Контакти:

Мнениеот eminem94 » Вто 06 авг 2013 8:44

Apokaliptiko написа: И ако имаме късмет да се видим пак идната година.

Ма на Узана и то с ЦеЦка ... Андро е СтабиУен !

Върни се в “Моят Volkswagen”