за триенеееее " Стойка" е продадена :)

Разкажете, споделете, похвалете се със своя Volkswagen - тук всеки може да има тема
Потребителски аватар
Y.J
Автомобил:
Двигател:

Re: " MK3 silver x black"(Стойка) от Благоевград.

Мнениеот Y.J » Пет 06 юли 2012 11:20

Кое от "много неща зависи" не разбра ???? размери джанти , гуми , раздути калници , подгънати и т.н.

Потребителски аватар
parno
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот parno » Пет 06 юли 2012 11:28

колата ти е най-ниската която някога съм виждал :D :talk:

pitman
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pitman » Пет 06 юли 2012 16:37

колата ти е най-ниската която някога съм виждал :D :talk:

в града ми е наи- ниската, ама за цяла България нзз :Д може и по нисък да има който да лепи картер през километър !!! :Д: :Д :Д днес само около 5-6 пъти закачи отдоло брутално късмета с 4е не ляга на голяма площ че тогава работата ще е сериозна :Д картера сега е все едно полиран от дране :Д асфалтовата екзема го е хванала :Д :screwy mhihi mhihi

golfmk1
Low rider
Автомобил: OLD
Двигател: OTO

Мнениеот golfmk1 » Пет 06 юли 2012 16:50

Спешно ти трябва доктор mhihi

pitman
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pitman » Пет 06 юли 2012 17:00

да прав си до някъде ! :Mr Green Fun това с манията към ниското си е болест ! :Д :idea: :!: :!: :!: :horror: :dummy:

Потребителски аватар
rabotnika
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил: VW Golf MK3
Двигател: AJM++

Мнениеот rabotnika » Пет 06 юли 2012 18:20

С теб спорихме преди време и ти казах че си далеч от много нисък голф но щом си мислиш че си нисък :wink:

pitman
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pitman » Пет 06 юли 2012 18:23

добре :Д щтом казваш !!! но пак съм по- нисък от теб ! :beer :Mr Green Fun майтап да става :) death

Потребителски аватар
rabotnika
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил: VW Golf MK3
Двигател: AJM++

Мнениеот rabotnika » Пет 06 юли 2012 18:30

Дай да не почваме пак кой по нисък щото явно или не можеш да мериш с ролетка или ме мяташ яко по върбите не може да си тия сантиметри с широкия нож
Най малкото пък да претендираш че си най ниския а в същото време да караш с широк нож ае заеби тоя филм

golfmk1
Low rider
Автомобил: OLD
Двигател: OTO

Мнениеот golfmk1 » Пет 06 юли 2012 18:46

Не закачай момчето Ванко :lol: Като не са ти ясни някой работи не се обаждай mhihi Остави го да живее в заблуда :012:

pitman
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pitman » Пет 06 юли 2012 20:52

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :beer :Mr Green Fun

Потребителски аватар
lingerov
Low rider
Автомобил: VW Golf Mk 2
Двигател: Г60 1991
Контакти:

Мнениеот lingerov » Пет 06 юли 2012 21:34

колега един съвет от мен но без да ми се сърдиш ...хубаво ниска добре ,ама тези джанти и стоят отвратително(много са прибрани и хич не са за нея), а и се бъркаш има и по ниски 15-ки от твоите на 45 примерно...ако искаш и сложи и 13-ки патерици за да е по ниска но "хубава стойка" както ти се изразяваш не виждам!!! а и не претендираи изобщо за наи ниска кола има много коли от форума които са по ниски от твоята(дори и на пръв поглед да не изглежда така) ...ако пониш ти обяснявах за разликите в купетата и на (между мк2 и мк3) и кое колко сваляне позволява...надявам се да си ме разбрал...

pitman
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pitman » Пет 06 юли 2012 22:42

хубаво че са прибрани ама на тая височина твърдост на амортисиора + полиеретана може ли да се кара за всекидневка да возиш хора и тем подобно ако изнеса джантите ще опират още по зверски от сега просто нз какво да направо търси всеки човек визия или приложение на колата в живота ако някой мисли че може да съчете двете като мен нека пище ако с тази кола ходя по черен не асфалтиран път , ножа ми непрекъсната забир и нз как е паднал от това каране и восочина която има , искам да питам колегите дали се чустват удобно в колата когато ги препсува колона от 5-6 души :)

поздрави на всички надявам се да се видя със всички маняци които ми пищете тук и да обсъдим проблемите !!! :beer :Mr Green Fun 8) 8) 8) манята си е мана нека ни тресе само нас ( тъй като днес се почуствах много зле като колата неможя да мине беззлополучно един легнал полицай ! ) :)

Потребителски аватар
lingerov
Low rider
Автомобил: VW Golf Mk 2
Двигател: Г60 1991
Контакти:

Мнениеот lingerov » Пет 06 юли 2012 23:30

колегите които са ти писали в горните два коментара както и аз си караме колите ежедневно(както и още други)не карам с полиуретанови тампони,твърдостта и височината не са ми проблем,все пак още с слагането на такова окачване трябва да си наясно че ще "друса",а мисля че минаването на легнали полицаи и шофирането "между" дупките е въпрос на свикване!а като говориш за ножове моя се движи на около сантиметър и половина от земята(единственото което ме спасява да не го оставя някъде е това че е оригинален(гумен))...един съвет помисли за по ниски или стречнати(разпънати) гуми това ще ти позволи да изнесеш джантите още навън и ще ти намали опирането,а и не забравяи подгъването на ръба на веждите!! :да:

Потребителски аватар
ZeroCool
Автомобил: ImamDa
Двигател: sVatreshnoGorene
Контакти:

Мнениеот ZeroCool » Пет 06 юли 2012 23:36

Имам подозрения, че ако сложа широк лип на мойта ще дойде на горе долу същата височина отпреде...на някоя от седмичните ни сбирки може да пробвам...
Аз съм с джанти на ет23 и не съм си пипал веждите....иначе можеше още надолу да я бутна...ама на мен и сега стойката си ми харесва. А и още малкок по надоли и немога да паркирам пред вкъщи..аз и сега си изтърквам едно място с магарето :)

Потребителски аватар
hooligan_6683
Автомобил: Passat b6
Двигател: BWA

Мнениеот hooligan_6683 » Съб 07 юли 2012 2:09

pitman написа:моя е толкова нисък точно колкото синия който ми пращаш ! :да: :да: :да:

невервам полуоските търкат ли ти в роговете? защото на тоя голф му бяха станали все едно на струг си ги минавал а караше с 16-ки на 9-инча :wink:

Върни се в “Моят Volkswagen”