за триенеееее " Стойка" е продадена :)
Re: " MK3 silver x black"(Стойка) от Благоевград.
Кое от "много неща зависи" не разбра ???? размери джанти , гуми , раздути калници , подгънати и т.н.
- parno
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
колата ти е най-ниската която някога съм виждал

-
- Автомобил:
- Двигател:
колата ти е най-ниската която някога съм виждал

в града ми е наи- ниската, ама за цяла България нзз :Д може и по нисък да има който да лепи картер през километър !!! :Д: :Д :Д днес само около 5-6 пъти закачи отдоло брутално късмета с 4е не ляга на голяма площ че тогава работата ще е сериозна :Д картера сега е все едно полиран от дране :Д асфалтовата екзема го е хванала :Д

в града ми е наи- ниската, ама за цяла България нзз :Д може и по нисък да има който да лепи картер през километър !!! :Д: :Д :Д днес само около 5-6 пъти закачи отдоло брутално късмета с 4е не ляга на голяма площ че тогава работата ще е сериозна :Д картера сега е все едно полиран от дране :Д асфалтовата екзема го е хванала :Д

-
- Low rider
- Автомобил: OLD
- Двигател: OTO
Спешно ти трябва доктор 

-
- Автомобил:
- Двигател:
да прав си до някъде !
това с манията към ниското си е болест ! :Д

- rabotnika
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: VW Golf MK3
- Двигател: AJM++
С теб спорихме преди време и ти казах че си далеч от много нисък голф но щом си мислиш че си нисък 

-
- Автомобил:
- Двигател:
добре :Д щтом казваш !!! но пак съм по- нисък от теб !
майтап да става

- rabotnika
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: VW Golf MK3
- Двигател: AJM++
Дай да не почваме пак кой по нисък щото явно или не можеш да мериш с ролетка или ме мяташ яко по върбите не може да си тия сантиметри с широкия нож
Най малкото пък да претендираш че си най ниския а в същото време да караш с широк нож ае заеби тоя филм
Най малкото пък да претендираш че си най ниския а в същото време да караш с широк нож ае заеби тоя филм
-
- Low rider
- Автомобил: OLD
- Двигател: OTO
Не закачай момчето Ванко
Като не са ти ясни някой работи не се обаждай
Остави го да живее в заблуда 

- lingerov
- Low rider
- Автомобил: VW Golf Mk 2
- Двигател: Г60 1991
- Контакти:
колега един съвет от мен но без да ми се сърдиш ...хубаво ниска добре ,ама тези джанти и стоят отвратително(много са прибрани и хич не са за нея), а и се бъркаш има и по ниски 15-ки от твоите на 45 примерно...ако искаш и сложи и 13-ки патерици за да е по ниска но "хубава стойка" както ти се изразяваш не виждам!!! а и не претендираи изобщо за наи ниска кола има много коли от форума които са по ниски от твоята(дори и на пръв поглед да не изглежда така) ...ако пониш ти обяснявах за разликите в купетата и на (между мк2 и мк3) и кое колко сваляне позволява...надявам се да си ме разбрал...
-
- Автомобил:
- Двигател:
хубаво че са прибрани ама на тая височина твърдост на амортисиора + полиеретана може ли да се кара за всекидневка да возиш хора и тем подобно ако изнеса джантите ще опират още по зверски от сега просто нз какво да направо търси всеки човек визия или приложение на колата в живота ако някой мисли че може да съчете двете като мен нека пище ако с тази кола ходя по черен не асфалтиран път , ножа ми непрекъсната забир и нз как е паднал от това каране и восочина която има , искам да питам колегите дали се чустват удобно в колата когато ги препсува колона от 5-6 души 
поздрави на всички надявам се да се видя със всички маняци които ми пищете тук и да обсъдим проблемите !!!
манята си е мана нека ни тресе само нас ( тъй като днес се почуствах много зле като колата неможя да мине беззлополучно един легнал полицай ! ) 

поздрави на всички надявам се да се видя със всички маняци които ми пищете тук и да обсъдим проблемите !!!

- lingerov
- Low rider
- Автомобил: VW Golf Mk 2
- Двигател: Г60 1991
- Контакти:
колегите които са ти писали в горните два коментара както и аз си караме колите ежедневно(както и още други)не карам с полиуретанови тампони,твърдостта и височината не са ми проблем,все пак още с слагането на такова окачване трябва да си наясно че ще "друса",а мисля че минаването на легнали полицаи и шофирането "между" дупките е въпрос на свикване!а като говориш за ножове моя се движи на около сантиметър и половина от земята(единственото което ме спасява да не го оставя някъде е това че е оригинален(гумен))...един съвет помисли за по ниски или стречнати(разпънати) гуми това ще ти позволи да изнесеш джантите още навън и ще ти намали опирането,а и не забравяи подгъването на ръба на веждите!! 

- ZeroCool
- Автомобил: ImamDa
- Двигател: sVatreshnoGorene
- Контакти:
Имам подозрения, че ако сложа широк лип на мойта ще дойде на горе долу същата височина отпреде...на някоя от седмичните ни сбирки може да пробвам...
Аз съм с джанти на ет23 и не съм си пипал веждите....иначе можеше още надолу да я бутна...ама на мен и сега стойката си ми харесва. А и още малкок по надоли и немога да паркирам пред вкъщи..аз и сега си изтърквам едно място с магарето
Аз съм с джанти на ет23 и не съм си пипал веждите....иначе можеше още надолу да я бутна...ама на мен и сега стойката си ми харесва. А и още малкок по надоли и немога да паркирам пред вкъщи..аз и сега си изтърквам едно място с магарето

- hooligan_6683
- Автомобил: Passat b6
- Двигател: BWA
pitman написа:моя е толкова нисък точно колкото синия който ми пращаш !![]()
![]()
невервам полуоските търкат ли ти в роговете? защото на тоя голф му бяха станали все едно на струг си ги минавал а караше с 16-ки на 9-инча