:arrow Фолксваген Фолклорен Събор Узана 22-23.08.2025: Важна информация!

Jett-li Историята завърши. ПРОДАДЕНА

Разкажете, споделете, похвалете се със своя Volkswagen - тук всеки може да има тема
snuupy93
Автомобил:
Двигател:

Re: Jett-li Историята продължава 256mm +Girling54

Мнениеот snuupy93 » Нед 16 сеп 2012 11:41

Няма, няма, колко да няма. По 20 годишна кола винаги има какво да се пипа, особено като те сърбят ръцете. :mrgreen: Иначе Джетичката е супер :)

Потребителски аватар
silven-VW FOREVER
Автомобил: Audi A6 Audi A1
Двигател: FSI TFSI

Мнениеот silven-VW FOREVER » Нед 16 сеп 2012 20:47

Абе лудьо.. Днеска се разминахме преди КПП-то и ти светкам и свиркам ама ти НЕ ... Бях с оня синия голф :D

Потребителски аватар
m-dobrev
Автомобил: Passat b5
Двигател: 99 AFN

Мнениеот m-dobrev » Вто 18 сеп 2012 20:34

С малко закъснение,ама така се получи :D
Изображение

Потребителски аватар
Div Selqnin
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Div Selqnin » Пет 21 сеп 2012 10:18

silven-VW FOREVER написа:Абе лудьо.. Днеска се разминахме преди КПП-то и ти светкам и свиркам ама ти НЕ ... Бях с оня синия голф :D

оо надул ли съм си музиката свиркай колкот искаш :D

Не наистина не съм те видял :beer

Скоро ще има история в картинки mhihi mhihi mhihi

Потребителски аватар
Div Selqnin
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Div Selqnin » Пет 28 сеп 2012 19:50

Очаква се другата седмица в петък събота да я обява за продажба на части цените съм ги измислил само да видим да не би случайно да ми помогне някой от някъде и да си запазя количката ...

Заплюването започваaaaa сега mhihi

Потребителски аватар
silven-VW FOREVER
Автомобил: Audi A6 Audi A1
Двигател: FSI TFSI

Мнениеот silven-VW FOREVER » Съб 29 сеп 2012 8:57

Само да те видя :beat_butt2 :beat_butt2 :beat_butt2 :beat_butt2 :beat_butt2 :beat_butt2 :beat_butt2 :beat_butt2 :beat_butt2 :beat_butt2 :beat_butt2 :beat_butt2 :beat_butt2 :beat_butt2 :beat_butt2 :beat_butt2

Потребителски аватар
Div Selqnin
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Div Selqnin » Съб 29 сеп 2012 9:02

Силвене не зависи от мен ама ако не се получат нещата нямам избор освен да разкарам колата преди някой да дойде и да си я вземе със все нещата които съм сложил по нея...

Потребителски аватар
AE86
Автомобил: Jetta mkII
Двигател: PN 1989

Мнениеот AE86 » Съб 29 сеп 2012 9:52

Като купувате коли оправете им Документите.Иначе всичко отива на вятъра.Искрено се надявам КУПЕ-то да остане живо и здраво.Все пак ще съжалявам адски много ако се нареже за скрап !!!!! :screwy

Потребителски аватар
stefan4o
Автомобил: VW Jetta
Двигател: PN 1990+KR 1987
Контакти:

Мнениеот stefan4o » Съб 29 сеп 2012 11:38

Div Selqnin написа:Силвене не зависи от мен ама ако не се получат нещата нямам избор освен да разкарам колата преди някой да дойде и да си я вземе със все нещата които съм сложил по нея...

В случай като твоя си е напълно в реда да нещата някой да си я потърси. Като гледам хвърлил си парички по нея, така ли не задели едни 100ина лева или колкото там струва да си я прехвърлиш на твое име? Тук във форума имаше тема, само че колегата беше от другата страна на нещата - той беше "собственик" на колата, там всички бяха на негова страна mhihi Като гледам имаш колата от поне 3-4 месеца.

Потребителски аватар
Div Selqnin
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Div Selqnin » Съб 29 сеп 2012 12:26

stefan4o написа:
Div Selqnin написа:Силвене не зависи от мен ама ако не се получат нещата нямам избор освен да разкарам колата преди някой да дойде и да си я вземе със все нещата които съм сложил по нея...

В случай като твоя си е напълно в реда да нещата някой да си я потърси. Като гледам хвърлил си парички по нея, така ли не задели едни 100ина лева или колкото там струва да си я прехвърлиш на твое име? Тук във форума имаше тема, само че колегата беше от другата страна на нещата - той беше "собственик" на колата, там всички бяха на негова страна mhihi Като гледам имаш колата от поне 3-4 месеца.

значи виж ся ако бяха едни 100-тина лева да беше оправено още когат съм я взимал колата съм я изкарал от гроба и лично аз ще я вкарам пак там колкото и да ме е яд и жал за нея . От страната на собственика вече никой няма как да застане най-малкото вече е починал жалко че всичко е платено и пито жалкото е и че аз все трябва да опирам пешкирите на други хора жалко е че кат се помоля на някой за тия 100-200лв на заем че да си оправя нещата всеки ме праща майната си и почва да мрънка тва са ми били възможностите тогава това съм направил съжелявам че не ви отговарям на очакванията за всичко съм бръкнал в моя джоб и за кола и за книжка и за правене и за потдръжка и за всичко имай предвид и че съм ученик не че ви е работа или ви се оплаквам и очаквам съжаление или квото и да е там с две думи НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА вашето мнение просто престанете всички да давате някви оценки и заядливи коментари които в моента ПРОСТО НЕ МИ ПОМАГАТ.

Връщам се пак от адвокати нотариуси общини и т.н. единствения почти законен начин е да се намерят куп заявления боклуци и т.н. (дотук не е проблем) и за цялта операция нотариуса щял да ми вземе "само" 500-600лв и чак тогава да почна да ходя по кат и насам натам. Пак се извинявам на всички че нямам тази възможност да отделя тия пари и моето мнение е че и тази кола трябва да си отиде всички мои приятели викат че е за добро цяла седмица почти не съм ял спал е**л и така нататък...

Mishonti
Автомобил: C220
Двигател: CDI 2007

Re: Jett-li Историята продължава На части ;(

Мнениеот Mishonti » Съб 29 сеп 2012 17:25

:(

Потребителски аватар
stefan4o
Автомобил: VW Jetta
Двигател: PN 1990+KR 1987
Контакти:

Мнениеот stefan4o » Съб 29 сеп 2012 18:40

Div Selqnin написа:значи виж ся ако бяха едни 100-тина лева да беше оправено още когат съм я взимал колата съм я изкарал от гроба и лично аз ще я вкарам пак там колкото и да ме е яд и жал за нея .

Е щом е толкоз дебела работата (не знаех, че е така, може да съм пропуснал, ако си споменал - сори) и опира до 500-600 лева то е ясно. Започвай я на части, това май е най-доброто законно решение. И не ми се сърди, нищо лично нямам против теб, просто се учудих как човек набил толкоз части, време и пари в една 25-годишна кола няма как да извади пари за една пререгистрация, затова моля за разбиране, ако съм те засегнал - извинявай. Истината е, че винаги можеш да си купиш друга такава кола и пак да си я направиш по твой вкус, но гледай да е документално изрядна :beer
Не те съжалявам, не ти се подигравам или от сорта, надявам се си ме разбрал правилно. Просто помислих, че си поредния дребен тарикат, който кара кола с пълномощно facepalm
Тоя роман можех да ти го драсна и на ЛС, но смятам, че след като публично съм се изказал е редно да се извиня публично :012:

Потребителски аватар
Div Selqnin
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Div Selqnin » Съб 29 сеп 2012 18:43

Не аз просто слагам край на всякакви вид подобрения тунингЗи и незнам си какво още нямам вече нервите желанието и мерака да правя стара кола към нещо по добро разпродавам я другото го подарявам или връщам на вторични и се ориентирам към нов автомобил с екстри на който само да сложа ксенон и джанти и да си возя задника....

Айде момчета на топлите части имам пб двигател бях го подготвил да го мятам в коша ама предвид обстоятелствата няма смисъл имам всичко нужно без реле 32 и реле 80

Предлагам темата да се заключи...

Потребителски аватар
predat0r
Автомобил: Mercedes-Benz W203
Двигател: C270CDI

Мнениеот predat0r » Съб 29 сеп 2012 21:41

Пускай частите.. В нова тема.. :beer Да си жив и здрав това е най важно. Кола винаги може да се купи :beer Пожелавам ти късмет и бързо да я продадеш на части.

Потребителски аватар
misho_kr
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот misho_kr » Съб 06 окт 2012 9:53

о да вече всеки ден ще я виждам и ще и се радвам

Върни се в “Моят Volkswagen”