silven-VW FOREVER написа:Абе лудьо.. Днеска се разминахме преди КПП-то и ти светкам и свиркам ама ти НЕ ... Бях с оня синия голф
Div Selqnin написа:Силвене не зависи от мен ама ако не се получат нещата нямам избор освен да разкарам колата преди някой да дойде и да си я вземе със все нещата които съм сложил по нея...
stefan4o написа:Div Selqnin написа:Силвене не зависи от мен ама ако не се получат нещата нямам избор освен да разкарам колата преди някой да дойде и да си я вземе със все нещата които съм сложил по нея...
В случай като твоя си е напълно в реда да нещата някой да си я потърси. Като гледам хвърлил си парички по нея, така ли не задели едни 100ина лева или колкото там струва да си я прехвърлиш на твое име? Тук във форума имаше тема, само че колегата беше от другата страна на нещата - той беше "собственик" на колата, там всички бяха на негова странаКато гледам имаш колата от поне 3-4 месеца.
Div Selqnin написа:значи виж ся ако бяха едни 100-тина лева да беше оправено още когат съм я взимал колата съм я изкарал от гроба и лично аз ще я вкарам пак там колкото и да ме е яд и жал за нея .
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 10 госта