Здравейте колеги и За Много години!Бъдете живи и здрави!
Въпреки,че бяха празници, аз реших да поработя по голфчето.От доста време бях решил да свържа трите уредчета,и този момент настъпи.След доста разглобяване и запояване по инсталацията,волтметъра и налягането на маслото работят.Остана само температурата на маслото,но не зная към кой датчик да вържа кабела.Ще помоля някой компетентен колега да ме светне ,за да мога да завърша мисията.
Понеже е отказах от слагането на BBS пакета, някой ако търси такъв може да се договорим.Изжулен е до пластмаса,пръснат е с основа , пластификатор и черен мат.Мата беше само за транспортиране,така че може да се свали лесно с водна шкурка.
Реших да сменя и визията отпред,така че монтирах решетката с 4-те фара.Ако ми допадне ще остане ако ли не ще сложа другата решетка-прищявка някаква новогодишна.
Преди да тръгна от Прага намерих един полски сайт в който продаваха Karmann пакет и като е прибера ще се обадя за цена.Понеже в България не можах да намеря, ще видя там какво ще излезе.Но определено държа да съм с Karmann.Това е визията която ще преследвам занапред.
Поздрави на всички и бъдете добри през новата година!