Dona Perfecta Golf IV 1.8T AGU

Разкажете, споделете, похвалете се със своя Volkswagen - тук всеки може да има тема
Потребителски аватар
Weezy
Автомобил: VW Golf mk2 1987
Двигател: JP
Контакти:

Re: Моята принцеса "Dona Perfecta" Golf IV 1.6 SR

Мнениеот Weezy » Пон 24 юни 2013 13:51

Тези джанти стоят прекрасно със стокова броня. Според мен R-ковата е доста обемна, и 17-цоловите джанти няма да стоят естетически добре на фона на голямата броня.
Джантите са супер яки, успех! :th_up

jony555
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jony555 » Пон 24 юни 2013 14:18

старите джанти ми харесват повече.

Потребителски аватар
morfei1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот morfei1 » Пон 24 юни 2013 16:21

zarka.zlobarka написа:
Ето и от мен няколко примерни снимки със 17 цолови такива:

Екстра си стои 17-ката, само къде този малко си е сбъркал размера и се вижда как калника му стои празен, което не е много готино, ако ще и на земята да я залепи. 205-45-17 е ниска за голф 4, според мен. 205-50-17 си стои идеално на 17-ка, 7.5J, дори и на по-висока 4-ка, като моята. Една идея е по-ниска от 225-45-17, и ти дава възможност да изнесеш джантата по навън, без да имаш проблеми, щото е 2см по-тясна, примерно с 25мм фланци при ET51, ще отидеш на ET26, което си е готино за мк4, при положени че при ET30 на предния мост си почти на нула, спрямо калника. С 225-45-17, преходните фланци, които трябва да направите, може и да имаш дертове с закачане, но трябва да се пробва, тъй като 205-50-17 се намира по-трудно :smile .

Потребителски аватар
Weezy
Автомобил: VW Golf mk2 1987
Двигател: JP
Контакти:

Мнениеот Weezy » Пон 24 юни 2013 17:06

И къде видя празен калник? 4-ката, която Александрина е показала, е страхотна и според мен човека е уцелил размера на гумите, защо всички се хвърляте на някакви салами не мога да размера

G60

Мнениеот G60 » Пон 24 юни 2013 17:11

Въобще не се намира трудно 205/50/17 :exclaim Аз също споделям мнението на колегите по горе, това не е джантата за тази кола особено пък 17" Както и да е сама ще прецениш дали ти харесва или не като ги сложиш на колата :smile

Потребителски аватар
DrugiaBliznak
Автомобил: Ford Mustang V8 GT CS
Двигател: 450bhp

Мнениеот DrugiaBliznak » Пон 24 юни 2013 17:28

Какво ви има бе хора? Толкова ли няма VW джанти или лети,които не принадлежат на определена автомобилна марка ,че Audi...Mercedes...Jesus Christ...
На мен не ми харесват ама никак...грозотия и селяния(като селяния визирам манталитет,не географско понятие).
И за да спестя много мнения - две неща :
1.Лично мое мнение е
2.Не..мммм..как е модерния израз...hate-вам
Не знам защо и си направих труда да дам мнение - сега ще започнат да ме цитират хора,чиято циркулация на кръвообращение е съсредоточена в долната 1/3 от трупа.

Потребителски аватар
Kozunak
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kozunak » Пон 24 юни 2013 18:03

От днес вече съм ти официален фен! :bowdown :bowdown Абсолютно си прав. И с тея капачки е отврат. Потърси в prodavalnik срещал съм капачки Volkswagen. По-добре ще стои.

Потребителски аватар
stenly_m
Автомобил: GOLF 4 TDI
Двигател: ASV
Контакти:

Мнениеот stenly_m » Пон 24 юни 2013 18:48

Като почнах да си правя моята кола, един приятел ми каза едно нещо много мъдро:

"Оптичния тунинг е нещо много красиво, но и много специфично. Много лесно можеш от нещо наистина красиво да прекрачиш границата и да стане...недоразумение".

Не крия никакъв подтекст в горното, просто споделям, това, което лично на мен ми помогна много да отхвърля някой неща, които бях решил да си причиня на колата.

Относно джантите - не ме кефят. Просто аз имам друго виждане - голяма джанта - 17-18-19 зависи на всеки според джоба. Аз лично мога да си позволя нови гуми за 17ки и затова и колата ми е с такива. Модела да е с малко спици (или много но да е отворена) и да се вижда красив и голям спирачен диск - отваря много повече колата.

Разбира се човек първо прави колата за себе си - да си я харесва. От там нататък дали някой друг ще я хареса или не - няма значение.

Следя с интерес темата и колата и ми харесва ентусиазма.

Потребителски аватар
silven-VW FOREVER
Автомобил: Audi A6 Audi A1
Двигател: FSI TFSI

Мнениеот silven-VW FOREVER » Пон 24 юни 2013 18:52

С риск и мен да ме изядете.. Ми не ми харесва тази джанта, още повече на такава кола. 18-ките стояха къде-къде по-добре

Потребителски аватар
vwladi
Автомобил: VW Passat B3 35i
Двигател: ABS 1992

Мнениеот vwladi » Пон 24 юни 2013 18:55

DrugiaBliznak написа:Какво ви има бе хора? Толкова ли няма VW джанти или лети,които не принадлежат на определена автомобилна марка ,че Audi...Mercedes...Jesus Christ...
На мен не ми харесват ама никак...грозотия и селяния(като селяния визирам манталитет,не географско понятие).
И за да спестя много мнения - две неща :
1.Лично мое мнение е
2.Не..мммм..как е модерния израз...hate-вам
Не знам защо и си направих труда да дам мнение - сега ще започнат да ме цитират хора,чиято циркулация на кръвообращение е съсредоточена в долната 1/3 от трупа.

Така е до някъде си прав и аз харесвам мнението ти, и смятам, че всяка марка кола да си ползва джантите които са за нея , но просто не мога да отрека когато нещо е красиво, въпреки всичко на тази 4ка и отиват тези джанти, а и то си е по преценка на собственичката :love.vwclub

IRRITATING
Автомобил: VW Passat
Двигател: AVF

Мнениеот IRRITATING » Пон 24 юни 2013 19:17

Момичето ви информира какви джанти ще си сложи на колата а не ви пита дали ви харесват :mhihi

Red Devil
Автомобил: MK4
Двигател: ASV+

Мнениеот Red Devil » Пон 24 юни 2013 19:37

Тъй като това е форум и всеки има право да изрази мнението си ще кажа, че и аз съм от тези, които не одобряват джантите.
До тук развитието на колата вървеше повече от добре, но тези "тигани" :icon_lol й дойдоха в повече.
Надявам се негативните мнения да не обидят колежката, а просто да ги приеме като градивна критика.

Потребителски аватар
silven-VW FOREVER
Автомобил: Audi A6 Audi A1
Двигател: FSI TFSI

Мнениеот silven-VW FOREVER » Пон 24 юни 2013 19:38

IRRITATING написа:Момичето ви информира какви джанти ще си сложи на колата а не ви пита дали ви харесват :mhihi

Ти изобщо знаеш ли значението на понятието "Форум"? Просто изразяваме мнение :c020

golfmk1
Low rider
Автомобил: OLD
Двигател: OTO

Мнениеот golfmk1 » Пон 24 юни 2013 20:01

Ако колата ми не беше голф1 това определено щеше да е моята джанта.Точно тази ми е фаворит сред така да ги нарека екстравагантни джанти.Благородно ти завиждам, че имаш една моя мечта :wink

Потребителски аватар
driver
Автомобил: diesel
Двигател:

Мнениеот driver » Пон 24 юни 2013 20:20

MK4 написа:Напротив за красив Голф 4 трябва 18-ка, 17ката е добре но не перфектно. Колата не е голяма, но има голям калник с хубави арки на калника, за които си трябва голяма джанта. Особено с R32 оптика, 17ката ще стои много малка според мен.

Споделям мнението!

Тези джанти от Мерцедес са перфектни на Голф 3, на 4-ка и трябва по-голяма джанта, макар и тези тави да изглеждат по-големи от колкото са си остават 17"! Седемнайска на Голф4 единствено ако е брутално нисък и с ниски гуми задължително, не с Хамбургски салами на тях да преодоляваме бордюрите и траповете.

И правилните гуми не са "саламите" които предлагате 205/50/17 или 225/45/17 - а правилните 215/45/17 :a045

п.п.
Имам преходни фланци ако твърдо си решила да ги слагаш.

Върни се в “Моят Volkswagen”